Gott Nytt År

Sitter å tittar i almenackan över året som varit och minns. Ett år med mycket förändringar, ett tungt år. 
Januari jobbade jag massa övertid, träffade Jocke för första gången, var i Orsa och partade med Helena och gjorde klart Högskole kursen socialt arbete i kriminalvård.
Februari bara rullade förbi med födelsedagar, slalom, jobba och mina barn.
I mars bestämmde jag och Magnus att nu var det dags att leta lägenheter på allvar och flytta isär, och vi var överens om att Sala var det bästa stället att bo på, Anton fyllde sju och hade sin sista födelsedag i Vikhyttan.
April packade vi ett helt hus och sju år tillsammans. Fyllde släpvang på släpvagn med saker från vårt liv som åkte i soporna, resten delades och huset bestod av kartonger, ungarna bokades in på nya skolor.
Maj flyttade vi till Sala och ungarna började nya skolan och dagis.
Juni fick jag min lägenhet, jag firade min första midsommar utan barnen, det var begravning för en kollega till mig som fick oss alla att tänka två gånger på livet.
Juli hade jag äntligen semester, jag var på mitt första powermeet, jag bodde själv för första gången på åtta år och började rasa i vikt. Jag och ungarna var till Göteborg, bodde på hotell och var på Lisseberg.
I augusti fyllde jag 30, skolan började för mina älskade skitungar igen och semestern var slut, tillbaka på jobbet fick jag säkerhetsansvaret som funktionsansvar.
September började jag Thaiboxas.
Oktober fyllde Jacob sex, 112-kryssning med goa tjejer, skaffade barnvakt för å ge mig tid till Thaien
November fick jag veta att jag var en i mängden, gick vidare, vart gravid av mina minipiller.
December träffade jag en ny vän, hade min första jul ensam och nu är det nyår.

Under året har jag lärt känna nya människor, de flesta helt underbara människor, men också människor som inte längre finns kvar och som jag inte vill ha i mitt liv. Jag har förlorat kolleger, både p g a dödsfall och av andra skäl. Kolleger som jag saknar. Jag står för första gången på åtta år helt själv, det är lite skrämmande och jag har inte landat helt i det än. Men det kommer.
Det finns massa under året som varit som jag velat vara utan, men jag har också lärt mig av allt som skett. Men även bra saker har varit. Jag är äntligen snart nere i min målvikt, jag har hittat en träning som är grymt rolig, vänner som får mig skratta och tro på livet.
Så från 2010 tar jag med mig det bra, jag tar med mig träning, vänner och en tro på att livet blir bra. Jag lämnar allt tungt, jag hoppas på ett år med mycke skratt. Ett år som är mitt år, då mina innersta önskningar börjar infrias och visa sig. Då jag känner harmoni och lugn. Jag önskar att det här året blir ett år som mina barn känner mer stabilitet och börjar trivas på riktigt i Sala. Ett år då jag får chansen till nya saker, nya erfarenher, nya mål. Ett år av lycka:)
Så inför det nya året lovar jag mig själv att ta hand om de jag älskar, älska de som tar hand om mig, ta vara på alla tillfällen till utmaningar, en resa, fortsätta thaien, och alltid le hur tungt det än är.

Gott Nytt År!


Söndag, mys, leeedig imorgon

Jodå det vart en eller två öl igår. Jennie och jag knatade ner i stormen till Sventas redan 20...hehe jag med paraply, där kan man snacka kärringvarning! Men avskyr å bli blöt uppifrån, typ våt-hund-syndrom över det hela. Väl nere stötte vi på några kolleger som vi snackade med medans vi väntade in resten av gänget. Riktigt trevligt, trubadur öl och vänner, är nog inte mycket som slår det en lördagskväll. Carina, Pelin, Marie, Tjompen och Eva dök upp runt 22, och de hade förfestat ordentligt :) Men trevligt var det i alla fall.

Har jobbat kortpass idag igen, helt ok faktiskt. Har mest glidit runt å inte gjort något...haha man ska ha sånna dagar å :) När jag väl kom hem så var vädret kallt med snöfall igen, så det var bara till å krypa i mysbyxorna, tända ljus och invänta mina goa skitungar. Som grädde på moset så bjöd grannen på käk, så inte behövde jag laga mat heller. Å nu sitter de små liven å käkar chips och kollar på film i soffan. Så ljuvligt att ha dem här när det är lov å allt, det betyder att vi imorgon kan ha sovmorgon, ingen stress, utan vakna när vi sovit klart. Gött! Dessutom var jag å handlade frysta baguetter så frukost imorgon blir nygräddade baguetter, kokta ägg, nymalet kaffe och juice...så skönt! Sen ska vi nog ta en repa till Västerås, kolla lite affärer och gå på bio tänkte jag. De har ju jullov så nått läre jag ju hitta på med dem. Och biotiderna var bra, det gick en film klockan 14.15 som passar ypperligt! Sen är ju en hamburgare på Max aldrig fel. Och till kvällen blir det en tacogratäng ååå lite mys igen, på så vis är denna årstid underbar!

Igår när jag satt på krogen kom jag på hur nöjd jag är över hur mitt liv är just nu. Jag gör vad jag vill med min lediga tid, när jag vill. Man behöver inte synka ihop det med någon annan eller anstränga sig för att få tiden att räcka till två viljor. Och att känna att jag inte behöver någon är grymt skönt. Efter han jag träffade sist så är det verkligen befriande att inte känna som jag gjorde då mer. Nu är jag bara så glad över att jag kom till insikt till slut, och allt som finns kvar är en känsla av avsmak... Nu ska jag ägna mig åt mina barn, MIG, och fundera på vart jag ska ta vägen arbetsmässigt. Sen får man ta allt som det kommer. För hur det än är har jag det ju hur bra som helst som det är nu. Så jag kan bara säga... Lovely!!

Snart är det nyår å... hmmm grannen har fest så jag behöver i alla fall inte gå långt. Har lovat göra min potatissallad till festen, han fixar grillat. Och min potatissallad är grym, å grillat är en av mina favoriter så maten är avklarad. Men det är nästan så jag funderar på å ha ungarna med trots att vissa kommer ha fylleslag, eftersom de kan gå in till mig och kolla film. Dessutom är det utlovat massa raketer, sånt är ju ungarna heltorsk på :)Sen är nästa dilemma...dricka eller inte... Jag har skrivit upp mig på att kunna gå ut övertid vid behov...men å andra sidan lutar det åt att dricka med stil...så mousserande vin och champagne är min melodi en kväll som den, och det blir man ju inte så apfull på. Problemet är att jag blir så grymt sjuk om det råkar bli för mycket... Å vad ska man ha på sig? Tror inte att mjukisbyxor funkar...hmmm måste gå igenom garderoben...det mesta är ju för stort numer...får kika lite i Västerås imorgon. Sen nyårslöften...varje år lovar jag en massa tråkigt...sluta röka, gå ner i vikt, bla bla bla I år ska jag nog lova ngt i stil med...att jag ska åka utomlands i höst, att jag ska hoppa bungyjump, att jag ska börja på mina tatueringar och jag ska inte rusa in i något :) Mmm låter som bättre löften.

Men ha nu en bra kväll, jag ska krypa upp i soffan under filten nu:)
Kram

(Just ja...msn-idioten är nu anmäld....)


allt å inget

Igår var en av de största gå ut kvällarn på året...och jag var hemma, och satan så skönt det är idag :) Jag hade jobbat hela dan och hade ingen lust att skynda mig hem vid åtta, göra mig iordning och stressa ut i stormen för att trängas med precis alla andra i Sala. Istället kom jag hem, kröp i mina mjukisbyxor, tände ljus i hela lägenheten, åt lite sill å lax och bara slappade. Så grymt skönt. Satt vid datorn och tittade på absolut ingenting... då en tjej som kallar sig Lisen på min msn började prata. Jag har pratat med henne ett par gånger förr, första gången i slutet av september. Hon la till mig på msn och jag accepterade och tänkte att det säkert var ngn på jobbet. Meeen det tror jag inte längre. Tjejen påstår sig vara 20, eller första gången sa hon att hon var 22. Lesbisk och att hon hittat på mig på en dejtingsite på internet, jag har ingen dejtingsite... Hon påstod sig bo i Sala första gången, sen örebro och nu igår Sala. Hon är extremt pervers, allt hon pratar är porr, hur mycket jag än skriver att det inte är ngn som helst idé att prata sånt med mig... Samma sak igår...hon började med puss på tuttarna... Efter ett tag var jag fan förbannad över känslan att det här är ingen 20-årig tjej...utan det här är ngn annan, så jag sa det att men kom förbi på en kaffe... Absolut svarade hon...men hon dök inte upp...och är man så intresserad av ngn som hon hävdade att hon är så hade man naturligtvis åkt hem till personen ifråga och tagit en kaffe... så jag frågade vem hon egentligen var, konversationen blev som följer:

Lisen: Din värsta mardröm..;)
Marie: ååå ja verkligen
Lisen: Mannen som bara vill ha dig..;)
Marie: aha eller hur...vem är du?
Lisen: gissa tre gånger
Lisen: ngn du sett ngn som åtrår dig ngn som kanske kanske vill ha dig fegisen..;)
Marie:ingen aning, men säger du inte vem du är tar jag reda på det
Lisen: kan du inte..;) hihi
Marie: jodå...du skulle bara veta vad jag kan
Lisen: men hjälper inte visa brösten ;)
Marie: vem är du?
Lisen: den som åtrår dig..;)söt vackersexig en kvinna att pussa
Marie: ah men lägg av nu, rakt ut, vem är du?
Lisen: Din våta dröm..;)
Marie: nope, men kom igen nu då...säg bara vem du är så vet jag
Lisen: Puss

Thats it...inga fler svar, har ingen aning om vem det är...så jävla irriterande...så nu måste jag ha tag på någon som är mer haj på datorer än mig och kan kolla upp vilket ipnummer personen har och sen kanske man kan se vart denne sitter.

Jaja, jag gick å la mig sent, det var så in i vassen skönt att bara pilimasa runt här hemma bland ljusen så jag kom inte isäng förrän runt ett. Somnade hur skönt som helst, men vaknade av att det bankade på mina fönster. Jag kastade mig upp, men ingen i fönstren. Så knackade det på ytterdörren, och utanför stod min granne aningens packad... haha han måsta bara säga hej tyckte han. Han var lagom dragen och pratade massor.. klockan? Jodå halv fyra... Så jag bussade hem honom och gick å la mig igen...nu på morgonen såg jag att hans skor och jacka är kvar här. Får väl väcka honom sen och slänga in grejjorna när jag åker till jobbet... han skulle ju till Solvalla idag och spela på trav. Hehe men han läre ju ha duktigt ont i huvudet.


Jag ska jobba avlösarskiftet och sen hem, sen får vi se om jag följer med Carina ut en sväng. Skulle ju vara riktigt trevligt, om det inte blåser storm vill säga... Så en öl ikväll skulle inte vara fel
Ha en härlig dag
Kram


GOD JUL

Har haft en helhärlig sag! Traskat med ungarna på stan på jakt efter julklapp till deras pappa. Sen har vi ätit julbord öppnat klappar och bara myst, vi avslutade kvällen med ICE AGE 3. De små liven är vakna än, men är det  jul så är det :)
De är helnöjda med sina julklappar och aldrig har de väl varit så lugna tysta och upptagna som nu, det spelas spel, byggs lego, körs med bilar och pillas på allt nytt. Värt varenda krona!
Här kommer bilder från våran eftermiddag/kväll!



God Jul!
God Jul!


Vår fina (fula...) gran :)
Vår fina (läs fula..) gran



Käka lite julbord med kidzen
Liten mysig julmiddag med kidzen



Julklappsöppning, ungarna hade väntat sen tre..och nu var klockan åtta på kvällen, lillkillen var så sur att han slängde sin tomteluva vid 18 i ilska :D
Äntligen var det dags att öppna julklappar, som de väntat...vid 18 snåret var Jacob så frustrerad över att han inte fått börja än att luvan åkte i golvet och tårarna var hotande nära:)



Glada skitungar! Älskar dem
Två helnöjda grabbar mitt i öppningen, Anton var superlycklig när spelet han önskat sig dök upp



Ho ho, tomten herself ;)
Tomten i egen hög person ;)



Anton med sitt lasersvärd
Anton med sitt lasersvärd



Jacob med sin radiostyrda bil
Jacob med sin radiostyrda bil



Sååå vi hade en lyckat julafton dagen före alla andra. Jag har två helnöjda ungar, jag har rott iland min första jul själv och allt känns riktigt bra. Såå nu ska vi njuta de sista timmarna innan den riktiga julafton är.
Kram


idag har jag Julafton, så God Jul

japp Julafton hos mig idag, jag spenderar ju hela julen i övrigt på kåken med grabbarna och underbara kolleger.
Så idag kommer barnen hit och vi ska mysa och ha julafton. Julskinka, köttbullar, korv och allt annat man kan tänka sig, knäck, tv, julgran å klappar. Mina barn är ju faktiskt inte helt missnöjd med att jag jobbar hela julen för idag får de julafton här och imorgon får de julafton med sin pappa. Och det blir ju lite dubbelt upp, och vilken unge gillar inte att slita upp julklappar två dagar i rad?!!
Ska bara röja av det sista, börja med köttbullar och sen ska vi gå å jaga en julklapp på stan till deras pappa. För säga vad man vill, ungarnas pappa är väl förtjänt av en. Han är hur bra som helst, hur bitter jag än kan låta över män så är han toppen. Han är hur snäll som helst och vi är på inget vis osams, utan tvärtom, han är en god vän jag har all respekt för. Det är alla andra män som är skit ;) Eller inte alla, det finns en hel hög goa män som faktiskt kan bete sig och har empati, sen finns det en grupp som styrs av enormt ego och gärna vinklar eller undanhåller sanningen för att få som de vill. Och allt jag vill ha är ärlighet vad den än må vara så man slipper bli lurad utan utifrån de fakta som finns kan göra val hur man vill ha det. Mitt liv är mitt val så långt det går, men då krävs det att man vet vad man väljer... Och såklart träffar jag kategorin män som är riktiga praktarslen...men men nästa gång kommer han inte in, nu jävlar räcker det...inga mer män som inte vill ta ner månen åt mig!
Och till de män som är arslen, tro inte att vi som drabbas av er sitter å ältar, lägger tid på å fundera hur vi ska komma in igen eller hämnas..ni är inte värd den tiden. Vi kasserar er helt enkelt och inser att ni inte var värda oss...och att om ni har tur och vaknar till någon gång så kommer ni inse att de tjejer ni lekt med var värd 1000 ggr mer och där står ni själva med inget kvar...

Imorgon i alla fall ska jag in på jobbet och fira jul, vi har sagt att vi ska ha tomteluvor och rött läppstift, kul att markera att julen är annorlunda och speciell även innanför höga murar. Och jag lovar, imorgon innan jag går till jobbet ska ni få ett juligt kort på mig i luva och rött läppstift ;)
Vi ska tillsammans käka julmat på jobbet, tack och lov att man kan beställa från ICA :)
Och det är ett härligt gäng som jobbar imorgon, så jag ska nog överleva min första julafton ifrån mina barn...även om det känns lite vemodigt, och man känner sig som en halvdann mamma som inte är med sina barn på sånna dagar. Men det drabbar en stor del av svenskarna eftersom det finns de som får Sverige att fungera även på julafton. Så glöm inte de som jobbar på sjukhus, äldreboende, fängelser, behandlingshem, bensinstationer, transportsektor osv.osv.

Igår sa jag farväl till ännu en kollega. Under de tre år jag jobbar har det försvunnit en hel hög kolleger som är kompetenta och bidrar så mycket till arbetsgruppen. Och igår var Tobbes sista dag. Det känns lite vemodigt när gruppen ska förändras igen, när en kollega man arbetat bra ihop med försvinner...men jag är glad för hans skull. Han ska hem, och som han längtat hem :D Så jag håller alla tummar jag har för att han och hans tjej ska trivas. Men det sitter ändå ett ego som velat ha han kvar tills jag också äntligen tar mig vidare...och lite avundsjuka finns också. Börjar på å kännas som om jag fastnat för länge på samma ställe. Jag brukar inte vara kvar mer än ett år på ett jobb innan jag byter, och nu har jag snart varit tre år på samma ställe. Och att jobba här är speciellt, och lite slentrian börjar det på bli. Dessutom kan jag inte direkt påstå att ledningen tar vara på den kompetens de har anställt och uppskattar dem. Vilket till viss del är orsaken till att jag sagt farväl till vissa kolleger. Det är ett helt gäng jag saknar som inte finns kvar. Och tyvärr tappar man oftast kontakten med dem med tiden på det privata planet också. De arbetstider vi har är inte att avundas, och de har nya jobb med sina arbetstider.
Men i alla fall, lycka till Tobbe, och vi ses snart igen :)

Neeej nu ska här julas lite, och tomorrow ska jag lägga ut bilder på min lilla jul :)
GOG JUL alla underbara!
Kram


arslet ur vagnen kanske

Ska städa, snart, om en stund, lite senare...har ju faaan ingen lust. Trött som en ja gud vet vad.
Har varit på mitt kära arbete idag, som vanligt finns det å göra. Allt gick ju hur bra som helst, förutom det faktum att jag emellanåt har enorm mundiaré och mitt under mina svador hade hällt upp en kopp kaffe som bara landade i skrevet (så klart) men under omständigheterna gick det bra och min blomma fick det hett ;)
Appropå smeknamnet blomman om mina intimare regioner, det uppkom när en kompis å jag skojjade om att det var som blommor, de behöver ans, gödning å omsorg för att inte bokstavligt talat vara en kaktus....Ännu roligare är att vissa blir sjukt retade av att jag kallar det för min blomma ;)

Meeen som skillnad från andra dagar fick jag gå tidigare. Jag skulle på utvecklingssamtal på skolan. Äldsta sonen, Anton, hade panik för det i morse. Han talade med tårar i ögonen om att han inte ville att vi skulle sitta och diskutera hans privatliv på skolan... hur mycket privatliv nu en sjuåring kan ha. Men det gick faktiskt riktigt bra. Han har läsförmåga som en tredjeklassare, fast han går i första klass, och fröken var mycket imponerad av vilket språk han använder. Så det känndes gott å höra, och intelligensen har han fått från mor sin, tveklöst ;) allt mindre bra kommer däremot från pappa :)

Så vart det avklarat nästa mål införskaffa en gran...300 spänn för ett träd....som om ett par dar kommer släppa ruskigt mycket barr och dessutom bor det enligt tidningarna tydligen miljoner lusar i den! (Juste att upplysa folk om det ett par dar innan eländet ska in....) Men vad gör man inte för kidzen. Så de har ägnat kvällen åt att pynta eländet till gran som inte är helt rak... jag vill gärna ha bara två färger, då helst rött å guld men mina ungar har en smak som gör att det mesta ser ut som en spya modellera...och än värre...de älskade skitungarna har en tendens att hänga allt i klungor med kala områden emellan :S Så jag ska se om det i år blir det första året jag lyckas låta bli att flytta varenda kula efter de lagt sig

I alla fall, julklapparna till kidzen blev jag klar med igår. Var till Västerås och shoppade med Sara. Toys R Us är oslagbart för det räcker med ett ställe för att få ihop deras önskelista (och den önskelista påminner btw inte ens ett dugg om önskelistorna jag gjorde när jag var liten, en barbie eller my little ponny fick mina ögon att tindra, de vill ha tv-spel, datorer, telefoner och svindyra robotar...)...men jag får damp där, de har klämt in så mycket grejer att jag var på fjärde varvet i affären när Sara lessnade... haha så jag fick göra mig klar. Sen körde vi IKEA på 30 min, inte dåligt av två tjejer i jultider att varva bygget på den tiden!
Jag hann även med ett stopp till i Västerås, så hem kom jag sent, men man lever ju bara en gång.
Nu kvarstår efterjobbet, att slå in klapparna, men det får vänta tills imorgon

Dags att göra kväller här, jobbar 7.45-20.00 imorgon och sen den 23e har vi ju julafton hemma hos mig
Ha en bra kväll
Kram

Leeedig...eller är det vad man kan kalla det



Så här ser jag ut :)

Samma visa som igår, samma procedur, massa kaffe, morgonrocken och datorn med musik. Allt för att vakna till ordentligt. Någon fick mig att komma på låten Open Your eyes med Guano Apes. Hade inte hört den på flera år, men bra är den:)
Idag är jag äntligen ledig, men kan jag sova? Nope, det är överreklamerat, dessutom är det femtioelva saker som ska hinnas med idag. Ska till Västerås och handla julklapparna, julgranskulor, gran och massa ljus. Det charmiga med att separera är att vissa saker har jag inte ens, haha så julgranskulorna är hos X:et

Jaaa igår hade jag storslagna planer om en harmoniska myskväll med mina barn då det skulle pysslas och paltas... så blev det ju såklar inte då. Jag hade inte ens ungarna! De följde med sin pappa hem till sin farmor och bakade och umgicks med kusinerna, så jag var alléna.
Och nog sjutton har jag paniksyndrom över ensamma lördagskvällar, jag hade ju inte planerat något! Bara det att jag vet att det är lördag som jag är själv får allt att kännas liite mer patetiskt än att vara själv en tisdag.
Men i den stund jag entrade hemmet efter arbetet dök min granne upp och frågade om jag ville ha en kaffe. Absolut! Klart jag skulle, dessutom kunde han ju informera mig om hur lördagens trav-omgång gick...haha jag som skulle bli miljonär...2 rätt hade vi...så drömmen får vänta till en annan dag.
Sååå sagt och gjort kaffe blev det. Trevligt men satan vad kallt det är i våra lägenheter, det är en 16-17 grader...men jag har hört att om man fryser så bränner man fett, inget ont som inte har något gott med sig.
Efter kaffet hoppade jag in i duschen för att få upp värmen i kroppen, sittandes i en halvtimme blundandes drömmandes att det var ett badkar jag satt i (det funkade inte, duschen lyckas inte täcka hela mig samtidigt om jag inte sitter som en liten boll i ett hörn) så frågade grannen vad sjutton jag skulle hitta på. Så det blev bestämmt att vi skulle kolla på Lasermannen-filmen hos honom. Sagt å gjort, i mjukisbrallorna inte en gnutta smink och över till grannen...som naturligtvis efter en halvtimme började dampa...haha och ringa...och han skulle handla godis. När han kom hem från affären hade han med sig...nyponsoppa å glass, så han kokade nyponsoppan som vi sen åt, efter det blev det glögg, och sen käkade han mat. Då ringde en vän till honom som varit på julbord, och in dök en grabb till. Trevlig glad med täckbyxor och finskor :D
När vi satt och pratade funderade jag i mitt stilla sinne om han pratade teckenspråk samtidigt, han gjorde massa snabba rörelser med vänster hand som påminnde starkt om teckenspråk. Han och grannen övertalade mig å hämta en flaska rödtjut sen drack de...och min granne ska inte dricka...han kan inte sluta sen.
Men trevlig hade vi, vi satt i diskussioner om olika psykiatriska diagnoser, killen som dök upp hade Tourettes, som såklart förklarade hans teckenspråk, det var tics. Där satt vi tills grannen kom på att jag skulle skjutsa honom till andra sidan stan för å hämta öl. När jag vägrade hade jag en aslack granne som absolut skulle ut på krogen...och han bör inte gå ut på krogen å dricka.
Sååå nu undrar jag om han kom hem hel i natt. Men han är vuxen, och han får ta vara på sig själv.

Idag ska jag alltså till Västerås och handla julklappar till kidzen. Alla andra av mina vänner frå vara utan julklappar, jag har fan inte råd med sådant längre..mhm nej jag är inte rik, inte för fem öre, tvärt om.
Jag hatar långa köer, stressade folk som armbågar sig fram för att panikartat kasta sig på alla saker med stirrig blick..kan det vara den perfekta julklappen för dem? Tittar man dem i ögonen ser de tomma, blanka, näst in till apatiska ut...julstressen har gripit tag i dem...men varenda nerv i kroppen är på spänn, och de är adrenalinstinna och rustade för krig i affärena. Hua läskigt och drygt som fan, och det värsta är, stannar jag för länge i det så känner jag hur irritationen växer och jag med börjar armbåga mig fram och surt stirra på alla som möter min blick, istället för att le varmt...usch nej det får inte ta för lång tid!
Men ha nu en bra dag allihopa, och glöm inte de här stressiga sista dagarna att julen går ut på att umgås med människor man älskar och uppskatta att de finns i ens liv...inte handla de flashigaste julklapparna och ha den största skinkan.
Kram


meeen gomorron då

Okej, blogga...som alla andra, klar man ska ha en blogg. en virituell dagbok...absolut! Meeen vaffan sitter här och konstaterar att jag inte fattar ett skit av inställningar och liknande... och ska man försöka göra sidan lite personlig och få den och passa min stil...ja då faaan dyker det upp rader av bokstäver och teckan...och vad gör man med dom??? Haha jag måste sätta mig in i det.

Så sitter man här igen, försöker vakna till med tio koppar kaffe och Rage Against The Machine, och jag vet, jag kunde legat kvar längre i sängen, men det var stört omöjligt å sova. Det är sånna tillfällen man önskade att man inte vaknade själv och istället för å yrvaket stappla upp låg kvar och myyyste hela morgonen.
Och satan vad kalla mina golv är!!! Dessutom hade kidzen stängt av några av elementen...Nice
Just ja... vem är jag? hmmm Jo Marie heter jag, har nått en mycket respektfull ålder, 30...30-årskris? Njae nee förutom att jag som är grymt höjdrädd kommit på att jag ska hoppa bungyjump i sommar så är det ingen större fara. Det handlar snarare om att börja göra det man vill för att livet ska bestå av lite roligare saker än jobb räkningar städning matlagning och tjata på ungarna :) Annars är 30 faktiskt en riktigt bra ålder...så nää jag hoppar å krisa, jag spar den tills jag blir 40 och är sunkgammal på riktigt ;)
Jag bor med mina 2 barn på halvtid, 2 pojkar 6 och  7 år gammla. Jag har separerat i maj och flyttat till en in åt helvetes för liten lägenhet i Sala. Och min eparation är en av de i märkligaste laget...det har varit slut mellan mig och mitt ex i två år, jag har varit separad i ett halvår men hunnit med två olika relationer som tillsammans varade 1,5 år...så då kan man tänka sig hur rörigt det har varit. Men nu börjar lugnet lägga sig, förutom att jag blir hysterisk emellanåt och drama florerar runt mig...
Och ibland funderar jag vad jag gör som lyckas hamna i varenda soppa som går och får mitt liv att lika en riktigt dålig dokusåpa... men jag kom fram till att det är alla andras fel... hehe allra helst då männens fel ;)
Näää men nu kommer jag försöka välja att hålla mig ifrån drama och soppor, mitt liv ska bli lugnt skönt organiserat och roligt...och jag inser själv att jag inte tror ett skit på det jag just skrev...
Men den infon räcker nog om mig... jag är inte intressantare än så

Idag så ska jag jobba en stund av dagen, vilket naturligtvis känns sunkigt som satan en lördag, meen jag går kortpass så jag biter ihop och står ut.
Sen har jag storslagna planer om en kväll då vi ska koka knäck, pyssla med tända ljus och julmusik, dricka glögg och det kommer spraka runt oss av julstämmning och harmoni.
Sen inser jag ju någon stans innerst inne att precis som varje år kommer knäcken bli för mjuka, harmonin kommer ersättas av mina rabiata älskade skitungars tjafs å gnäll och jag kommer bara längta tills jag äntligen får slänga dem i säng och njuta av lugnet...ååå i sekunden de somnar kommer jag på hur trist det är å sitta själv så då kommer jag komma på att jag saknar deras sällskap.
Det jag kan sakna är ngn vuxen att dela mina galna ideér om tex Martha Stewarts stuk på julen, någon som står ut med mina dagdrömmar och skrattar tillsammans med mig när inget blev som jag tänkt.
Men hellre själv med ett värde än två med bara gnäll

Så första blogginlägget gjort... Jag kan ju avslöja att inte ens jag själv är särskilt imponerad Men vem vet, det kanske tar sig ;)
Ha en underbar dag i det vinterkalla Sverige
Kram

RSS 2.0