if this is it then who's fooling who?

Ooo så ljuvligt! Ledig imorgon...och fast kidzen kom till mig idag och ska vara här en vecka så får vi sovmorgon!! Sportlov! Så skönt att slippa gå upp och skjutsa dem till skolan, för nejdå vi ska sova tills vi vaknar av oss själva, äta en riktig brakfrukost med levande ljus och tidningar vid bordet. Innan vi hasar runt lite för att sedan duscha och snygga till oss lite. På eftermiddagen ska vi nämligen till Västerås för att busa loss på busborgen. Jag ska möta upp Hanna och Francis med barn så vi kan busa, fika och skvallra :)
För sen jobbar jag fram till fredag innan jag har ledig helg!!

Jag har haft en sån märklig dag på jobbet...men tack och lov för mina kolleger.
Redan innan jag började jobbet ringde de för att kolla om jag var vaken, och för att beställa kramar innan arbetstid, de är sjuka men roliga. Igår när jag skulle hem stoppade jag händerna i jackfickan...där låg stämplar, hopprep och diverse de stoppat ner. Och Rita hade kaffekoppar och socker i handväskan *S* Och idag hade de hällt vatten på stolar och kladdat in dörrhandtag...de är otroliga, men på vårt jobb kan det behövas skratt så man kan inte göra annat än att le och vara glada att humorn finns!

Grannen kom in nu, var nog tur att jag inte gick ut igår, det var mer än ett slagsmål på stan. Det är otroligt vad man kan bli av fylla..*S* Jag blir mest äckligt glad, social och högljudd. Jag skrattar, pratar, dansar och donar runt. Men det känns det som det är helt okej faktiskt, i alla fall i jämnförelse med slagsmål, gråt och kräkor :)
Nee nu ska vi ut och ta ett bloss och kanske en liten kaffe :)
Men innan...en låt som  man blir glad av:
 http://www.youtube.com/watch?v=uL-Kpj9kQf8
Det är bara att höja volymen å sjunga med ;)
Kraam 


myskväll eller krogen....

Det har varit så behagligt att ha ett par dagar med plusgrader ute nu. Man fryser inte riktigt lika mycket som när det är -25 grader. Men rått och halt, så får man en föraning om hur blött, slaskigt och halkigt det kommer bli när våren äntligen gör entre. Meeen vad gör det, bara det blir grönt å varmt ute igen :)

Under en tid har en kille på facebook försökt flirta med mig, men jag kan säga att jag inte är lättflirtad på internet. På något vis tappar man den biten med om det finns någon kemi och fysisk attraktion gentemot varann. Men i alla fall, här om dagen hade han skickat sin msn adress, så jag tänkte att ja why not? Prata kan man ju göra så får man se vad det är för något. Så vi pratade lite, jag var på mitt mycket ironiska och busiga humör, och det var väl inge fel på honom, även om jag misstänker att han inte hängde med i min humor hela tiden;) Så var det väl inte mer med det. Ett par dar senare hörde han av sig igen, och det är ju trevlig...men jag var inte beredd på vad som komma skulle.  Han frågade när vi skulle dejta. Och jag kände bara att neeej...jag känner honom inte för fem öre. Jag vill nog ha lite mer hum om vad det är för någon innan jag skulle ge mig in på det. Så jag fick lite fint förklara det. Starkt av han att fråga, men jag är fel person Jag vill veta mer, och är nog inte riktigt redo att ge mig in i det. Känns inte som något jag prioriterar just nu...att träffa någon ny. Nej det får vänta.

Hela dagen har jag varit så ambivalen om huruvida jag ska gå ut ikväll eller inte. Rockland hade varit riktigt kul, och ett par öl hade jag grejat ;)
Men ingen av mina vänner var sugna på Rockland, och jag vägrar att åka upp själv. Är ju inte så kul om man inte känner igen någon och hamnar i ett hörn själv...
Så i mitt velande bestämde jag mig för att i alla fall ta en ordentlig dusch med filning, peelning, rakning, skrubbning och sen smörja in mig så får man se vad man känner för. Och jag kan säga att jag är riktigt nöjd nu, den varma duschen gjorde mig ännu lite mer på myshumör istället för partyhumör. Att lukta gott och vara fräsch och sen krypa upp i soffan och kolla på film vart genast det mest tilltalande alternativet. Så nu sitter jag i soffan under en filt med varma mackor som är gjorda med riktig mozarellaost, en sallad med avokado tomat gurka och paprika och ett glas vitt vin. Och all tvekan är borta, det här var supermysigt (det enda som saknas är möjligen sällskap)!
Det blir fler helger, och imorgon tänkte jag sova ut, gå upp och koka ägg, göra ordning rostade mackor, juice och kaffe och om vädret tillåter ta en promenad till jobbet. Lovely!

Så till alla er som är ute och partar, ha så grymt roligt! Skål på er från en trött, nöjd och myysig Marie!



En skön myslåt en kall vinterlördagskväll att softa till:
http://www.youtube.com/watch?v=AimhCYT8mVk

Kraaam


Nuuu...det här var det Anton köpte till mamma


Japp, han kunde inte låta bli, det var små pärlor som sväller i vatten som man har som dekoration sen :) Gounge!

Jaaa ååå jag skulle bara vila lite på soffan, å voffa kom å kröp upp med mig

Och sen sov Marie i en timme. Det innebär att klockan ett i natt sitter Marie vaken än...Typiskt! Men men cest la vie!
Magnus kommer 22.30 å hämtar kidzen eftersom jag jobbar imorgon, så jag får väl ta mig ett glas vin och kolla på någon film sen då.
Långpass imorgon, BLÄ!!
Men sen sovmorgon på söndag och kortpass <3 Så jag kommer överleva helgen.
En kille som jobbar på Rockland kollade om jag skulle upp imorgon, om jag skulle så skulle han ladda med en extra flaska Whiskey...HA HA HA :) Men serru, hon lärde sig sist! Inge whiskey en hel natt! Men sen ska jag nog inte upp dit heller.
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra imorgon kväll ännu. Men vi får la si...det kommer ju visa sig om man säger så.

Men nu ska jag kolla på film med kidzen, dona med tvätten och bara njuta av att det faktiskt är fredagskväll!
Trevlig helg!
Kram


snö snö snö...och drömmar

Den senaste veckan har jag drömt mycket på nätterna. Och det märkliga är att jag kommer ihåg drömmen nästan helt när jag vaknar, det är inte så ofta jag brukar komma ihåg vad jag drömmer. Och drömmarna handlar om samma person. Och i natt var det enormt mycket snö med i drömmen också...Alltså....det är så in i vassen med snö på riktigt och mer kommer det, det känns lite som filmtiteln "Gudarna måste vara tokiga". Men det var i alla fall nollgradigt så morgonpromenaden med "Tiffin" var riktigt skön. Dock var inte han så förtjust i att det var traktorer överallt som plogade för att vi ska kunna ha någon form av framkommlighet i lilla staden Sala.



Lille Eddie i snömassorna

I alla fall, tillbaka till min snöfyllda dröm. Jag var hemma hos någon jag inte borde vara hemma hos, och denne jag var hemma hos var inte hemma. Och jag vet inte vad jag gjorde där för det kommer jag inte ihåg, mer än att det var något snällt jag skulle göra, dock så var jag medveten om att personen kanske inte skulle gilla det. Det mycket märkliga med drömmen var var att det var snö innomhus. Och jag gick runt inne i snön och donade. Ju närmare tiden kom för att personen skulle komma hem desto mer tveksam var jag över att vara kvar. Så kom jag tillslut på att jag skulle gå...men i och med att det var snö inne syntes det överallt att jag gått där...det var små stigar överallt i snön. Känslan var både trygg, varm, spännande, förväntansfull men också osäkerhet och oro. Hmmm så, om man frågar vissa så betyder alltid drömmar något. Så nu ska här googlas (för de som inte vet det...jag gillar google;) ) på vad detta månne kan betyda. Jag kollar lite olika så får vi se:
 Snön är symbolen för ensamhet, renhet, kyskhet. Den kan tyda på en inre förtvivlan, en själslig "hunger".
De du drömmer om är de som betyder mest för dig.
Huset symboliserar jaget eller själen 

Och neee, det här tror jag inte på...jag lägger ner det, det var väl en mysko fantasi min hjärna lyckades klura ut när jag sussade. Det blev ju bara ännu mer mysko om man började slå på varje grej...för faktum är, det snöar och snöar, och jag drömmer om snö innomhus. Inte konstigt, det är kallt inne och massa snö ute. Huset vet jag ju vad det är för hus, och det har inte med mig att göra alls. Den jag drömmde om kan jag ju inte påstå att denne betyder mest för mig...det gör ju mina kidz, familj, vänner osv. osv.  Nä bättre å ägna mig åt att läsa horoskopet ett tag så jag vet vad som ska hända idag ;) *s*
Äh det stod inge roligt i horoskopet heller, så idag tror jag inte på horoskop, jag tror bara på dem när det står något bra.
Har varit och hämtat kidzen i skolan, sen åkte vi upp på stan och gick på marknad. Och som vanligt bara skräp, men ungarna är ju inte riktigt av den åsikten. Vi hann gå tio meter när Jacob började tjata, om ballonger, leksaker, munkar och till slut bestod tjatet av att kan ja få något. SUCK!!! Så de små fick 100 kronor var att spendera på vad de själva ansåg vara värt att spendera dem på. Jag vet ju att det mesta går sönder efter två timmar, men var ingen idé att intala dem det. 
Sååå shoppat blev:

Värsta krigargrabbsen!
 
Och så köpte det detta...vad det är ska jag visa sen. Men Anton köpte det och tänkte på mig:)

Så sprang jag på Pia på stan så vi gick och käkade. Och jag kan säga...jag behöver inte äta på tre dagar nu...
 

I bilen påväg hem spelades Stairway to heaven och Anton sa:
Kan du byta låt mamma, den här låten är så sorgsen så jag får ont i hjärtat
Ibland är de goa!
Såå nu ska vi göra iordning här hemma för att ha myskväll.
http://www.youtube.com/watch?v=Djj7jW6ny2M
perfa musik att plocka runt lite till ;)
Ha en härlig Fredag!!!




tiiiickkk...ttttaaaccckkkk

Men ibland måste jag säga att klockan går ruskigt sakta...som när man sitter å väntar på att få gå hem till exempel... Den segar nå så enormt just nu...men sen minsann så fort jag kommer ut i friheten så är det som om något mystiskt magiskt händer och tiden går tre gånger så fort! Likadant med ledig tid...de lediga dagarna swischar förbi...medans en hästveckas jobb kan kännas som tre veckor... Märkligt.
Sååå nu ska jag arbeta sista 20 minutrarna innan jag går hem... 
----------------------------------------------------------------
Stress, stress! Ut från jobbet, iväg å tanka...å tanka alltså... Det är sånt man ska ha en karl till! Det är så förbenat förbannat tråkigt å tanka, det känns som karlgöra. Men har man ingen får man vackert tanka själv om man inte vill bli ståendes efter vägen.
Sen iväg till affären och handla. Och jag kan skvallra för de som är intresserade att oxfilén kostar 118 kronor kilot på Willys i Sala. Sååå svårt val...lövbiff 159 kronor kilot...eller oxfilé..hehe jag älskar oxfilé! Massa annat också såklart, jag har roat mig lite ngn dag när jag var hungrig med att dra ut massa recept jag ska testa. Djävulskyckling, afrikansk kycklinggryta med cocos, fläskfile med mozzarellaost, inbakad fläskfilé, tacopaj, grekiska kebabspett...mmm mmm mmm! Så här kommer bli exprimentverkstad vad gäller mat närmsta månaden. Det som blir bra blir naturligtvis klassiker i mitt hem, det som blir mindre bra...tja det finns alltid nya recept att prova!
Ååå så lyckades jag köpa hårtoning. Det var verkligen på tiden...men som vanligt...det blir inte som jag tänkt mig!!!


Färgen före...ojämn å dassig


Färgen det skulle bli...gyllenbrun och glänsande


Färgen det blev...väldigt likt mycket mörk brunt eller t o m svart... :S

Men det var en toning som tur var. Så på åtta veckor ska den gå ur. Så den bör väl bli ljusare succesivt. Som vanligt blir det inte som jag tänkt mig. Men jag har en plan...egentligen behöver jag klippa håret. Men eftersom det är olika längder så ska jag låta de växa till sommaren så längderna blir lite längre innan jag klipper till det så jag inte måste klippa så kort. Sen ska nog frisören få ljusa upp det och lägga i slingor.

http://www.youtube.com/watch?v=7nF-EePuzWU
En glá låt som passar när man fått lön ;) Våren är i antågande och man känner för att bara slacka lite
Tänker på min syrra Elise när jag hör den. Får sån lust att gå ut med henne och "fuldansa" :)
Får se om jag får ner henne hit någonting, vore skojsigt!

Ååå idag fick jag något ryck...jag gillar hudkrämer och grejer som doftar gott och man blir mjuk av. Jag bara älskar att handla sånt, såå jag beställde hem ett par. En vanilj, eftersom vanilj är en favorit vissa dagar, sen en fräschare lättare doft, eftersom jag vill ha det andra dar. Tänk vilken tur att det är så lätt att variera sig lite efter humör! Och jag måste erkänna...något med shopping frigör lyckokänslor hos mig...skulle lätt kunna bli en riktig shoppoholic...men riktigt så mycket pengar har inte jag så jag har råd med det. Men gudars om jag vann mycket pengar vad jag skulle unna mig!

Mmm ska smörja in mig lite nu, så det får verka över natten. Fredag imorgon, äntligen! Jag älskar fredagar! För då är det helg...även om jag jobbar i helgen...tyvärr! Jag avskyr verkligen att jobba helg. Men kortpass på söndag då jag börjar sent, så vill jag kan jag hitta på något trevlans på lördagen. 
Natti på er!
Kram 


Bekräftelse

Idag fastnade jag för Brittans låt, Womanaizer, lite skön är den allt. Texten är dessutom faktiskt bra. För nog finns det en hel hög män som tror de är guds gåva till kvinnorna och frotterar sig till höger och vänster med än den ena och än den andra. Men lite kan jag tycka det känns som om dessa män egentligen lider av enormt dåligt självförtroende...eller självkänsla kanske. För lite känns det som om det är en desperat jakt på bekräftelse. Och visst, finns väl ingen som inte behöver bekräftelse på att vi är vackra, duktiga, roliga och trevliga människor som andra vill vara nära. Det inkluderar såklart mig också. Men inte till vilket pris som helst. Ytlig bekräftelse av människor jag inte känner är trevligt, men det är också allt. Det betyder ju inget djupare och det är inte det jag får näring av och som får mig att växa och trivas med mig själv. Det är bekräftelsen från vänner, nära och kära som verkligen gör att man trivs med sig själv. Och det faktum att jag själv kan vara nöjd med det jobb jag gör, eller med hur jag är mot människor ikring mig. Att någon jag genuint tycker om säger att jag får dem att skratta och må bra är så mycket mer värt än att en snygg främling talar om att jag är vacker.
Och nu var jag dum...detta gäller inte bara män. Även kvinnor kan vara bekräftelseknarkare, och i jakten på bekräftelse missa att man sårar en massa, och då främst sig själv...
http://www.youtube.com/watch?v=lK3utZHIIJo


Nu börjar det kännas att vi går mot rätt sida av året. Det blir ljusare och ljusare på både morgonen och kvällen. Och idag har det varit enormt fint väder, om än lite kallt. I morse på väg till jobbet var solen blodröd och så vacker (tyvärr fångade inte bilderna färgen på solen). Och det var så fint väder på lunchen så jag passade på att vara ute en halvtimme. Så snart snart är våren här. Men jisses vilken blöt vår det läre bli!

I wake up to find myself
After all these years
And where all the time has gone
Still seems so unclear
'Cause there's no one else
Since I found you
I know it's been so hard
You should know

If I die tomorrow
As the minutes fade away
I can't remember
Have I said all I can say?
You're my everything
You make me feel so alive
If I die tomorrow
http://www.youtube.com/watch?v=bg2knMSq9sQ

Finns nog inga som skriver så vackra kärleksballader som rockband. Det är kärlek när den är som vackrast. Och kanske också som mest smärtsammast ibland. Men nog tänker man två gånger ibland när man lyssnar. Och ibland är man glad och bubblig och vill bara ha glad musik. Men ibland är det så skönt att bara sjunka ner i tankar, känslor. Ibland ler man och det känns riktigt bra, och ibland är det blandat med vemod. Men det finns ett så bra citat :
"Det är bättre att ha älskat och förlorat än att inte ha älskat alls"
Och på gott och ont, det vi älskat kommer alltid finnas med på ett eller annat sätt:
"Vad vi en gång upplevt förlorar vi aldrig. Allt vad vi älskat blir en del av oss."

Såå dagen...arbetat, hem, lagat mat, gjort matsäck åt ungarna som ska till Västerås med skolan imorgon, packat väskor, nattat barn och nu sitter jag här. Jättetrött och slut, men nöjd med dagen! Har fått enormt mycket gjort på jobbet idag. Det känns alltid bra. Och det är en lika fullspäckad dag på jobbet imorgon. Dagarna går fort och man känner att man gjort ett bra jobb när man kommer hem. Det är en skön känsla. Sen är jag ju ledig på fredag <3

Nu ska jag ta en dusch, krypa i mjukisarna, halvslumra på soffan framför tvn innan jag gör kväll på riktigt. Imorgon bitti klockan 6 ringer klockan igen.
Och en ny dag med nya erfarenheter väntar.

Kraam





All I know is that to me you look like your lots of fun, open up your lovin arms, watch out here I come

Sooovmorgon!! vaknade 8...jaja lite bättre än vanligt. Upp, kaffe, musik, kaffe, skulle duscha...WTF!!! Bara kallvatten...
Jag duschar ikke i kallvatten om det inte är panik. Sååå hasade runt i morgonrocken till halv elva då exet kom å hämtade mig så jag fick låna hans...TADA: BADKAR!!! Äntligen...jag har badat.
Hällde upp vatten som var så hett så jag knappt kom i...men ljuvligt ljuvligt var det!
Och när jag ändå låg i badet så passade jag på att läsa lite utvecklande litteratur för att vidga mina vyer...eeehh Kalle Anka var vad jag hittade :) Men det funkar! Sen tvingade jag honom bjuda på mat.

Har bakat dumlekakor med kidzen. De var utomordentligt utsökta. Men de smulade så in i vassen, så jag måste försöka hitta på ett bättre recept på dem. Men ungarna gillade både baket å de smuliga kakorna.



Nyss skulle jag och xet kolla en film han fått låna av sin syrra. En film jag ville se på bio i somras men som jag inte kom iväg på. My bloody Valentine, en skräckfilm som fått äckligt dåliga betyg. Men det är ju 3D!!! Såå vi skulle kolla...tills vi insåg att det är en blueray film och jag inte har en bluerayspelare... FAN! Så nu har han åkt för å kolla om den finns att hyra till vanlig DVD...Och barnslig som jag är emellanåt så:


Eller barnslig å barnslig... som min pappa säger: Barnasinnet ska man ha kvar hela livet.
Å det är skillnad på barnsligt och barnasinne ;) Så jag stoppar in detta i kategorin barnasinne! :)
(Och ja jag vet...jag måste färga håret...igen...)
Så jag får vänta lite och se om det blir någon 3D-film *hoppas,hoppas*!!

Jag har fått vissa saker som bara vägrar sluta snurra i huvudet. Jag försöker och försöker få ur det ut huvudet, men det bara ploppar upp! Så frustrerande!
Och i natt som var drömde jag om det. Men det var en bra dröm...sådär så man vaknar med ett leende innan man kommer på att det bara var en dröm. Och att vakna med ett leende är aldrig fel! Det mattas väl av och försvinner med tiden antar jag. Men det borde redan vara borta tycker jag...men inte då.
Så...en grym låt som passar temat snurrande tankar:
http://www.youtube.com/watch?v=9heS667LUHE&feature=related

Jahopp, nu ska jag vänta och se om Magnus fick tag på filmen. Håll tummarna för mig!
God kväll!
Kramenkramen


så in i vassens förbannat urbota urless på denna vinter!!!

Vaknade riktigt utsövd, pigg och glad i morse... Skuttade upp ur sängen så fort mobilen ringde...eller nja...snoozade 45 minuter först såklart i sedvanlig ordning. Upp på med kaffemaskinen<3, in i duschen, parfymerade, smorde gnolade lite och var ruskigt glá. Hoppade i uniformen, på med lilla jackisen, jumpadojorna, ut genom dörren...mot mig slog en sån djävulsk kyla! Efter två minuter kände jag knappt vilken min jag gjorde, ansiktet hade tappat känseln, fingrarna ville inte hålla i ratten och jag frööös! Slog en kik på mätaren...

Mhm minus 25 grader!!! Bara sådär...så då ser man ut sådär...
Kan det snälla vända nu och bli vår!! Jag vill ha sol, snö som smälter, fåglar som kvittrar, ljusa kvällar, grillning, sandaler, blommor i dikena, luft som doftar av nyklippt gräs...jag vill ha vår och sommar! Jag vill ha känslan av att slippa ha 50 lager kläder och ändå frysa, slippa skrapa rutor på mornarna, jag vill ha känslan av vår och sommar som spritter i kroppen, jag vill ha karlarna i shorts ;) Jag vill ha semestern i sikte!

Arbetat idag såklart, så väldans glad att jag har de kolleger jag har. De är då för goá! Mycket å göra på jobbet, men dan har flutit fram i rask takt.
Sen var meningen att lilla jag skulle städa när jag kom hem...meeen tja en kaffe med grannen, å nu sitter jag här. Inte alls så pigg på att städa alls! Dessutom är det så kallt, golvet är inte att leka med!
Så nu har jag kommit på den eminenta idén istället att jag skall ta en dusch, rosta lite mackor, göra te, krypa upp i soffan och zappa mellan kanalerna medans jag målar tånaglarna. Mhm, jag menar...det är minst lika viktigt som å städa! *s*
Jag är ju trots allt ledig imorgon, så på förmiddagen kan jag gott rocka loss med skurmoppen :)
Så ikväll blir det en lugn myskväll framför tvn med lite tid för avancerad snyggning.

Och du... http://www.youtube.com/watch?v=t2WeSFxCo_4 

Neee het dusch så kanske jag får upp värmen!
Hoppas det är något bra på tv ikväll...och då inte OS. Kunde inte bry mig mindre om skiten som alla pratar om konstant!
Trevlig kväll!
Kram


Ojoj länge sen jag skrev

Hmmm vart börjar jag då? Jo...en kollega till mig sa idag...vad heter din pojkvän? Ehh say what? Jooo men han du är tillsammans med... men va?!! Okej förtydligande...jag är singel och tänkte nog vara det ett litet tag. Att det står på facebook att jag är i ett förhållande beror endast på att facebook har en tendens att dra till sig massa konstiga människor med förslag om att webcamma bland annat. Så för att få vara ifred så skrev jag så, helt enkelt. Svårare än så var inte det :)


Jo dan innan alla hjärtans dag var jag upp på Rockland på Fate. Jag hade skitkul...vilket känndes dan efter... och jag tyckte jag var i skaplig form..men jag tyckte också när jag fotade skylten rockland att den var mycket skarp och bra...så döm själva :S

Sen alla hjärtans dag...inte fick jag blommor eller choklad...eller något alls....Eller nä det var ju inte helt sant... Mina barn var hos mig och mitt på dan tittade Anton på mig och så sa han...mamma jag slänger ihop nåt å äta. Jasså, sa jag och log lite. Jaaa, men jag kan bara laga falukorv. Hmm jo men det hade jag i kylen, så helt själv, jag var inte ens i köket, lagade han korv och makaroner åt oss. Och något finare hade jag ju inte kunnat få! Och gissa om han var stolt...han förkunnar med jämna mellanrum att hans mat är godare än min! *fnys*

Grabbarna dukar i vardagsrummet :)

Sen har vi byggt Märklintågbana. Det är en bana som jag är mycket rädd om. Det är första gången de fått se den. Den är nämligen min...från när jag föddes. Tydligen sa pappa redan innan jag var född till min mamma att han skulle köpa en Märklintågbana till bebisen. Och det gjorde han. Och under hela min uppväxt trodde jag det var hans. Vi fick knappt peta på den, utan han byggde och körde ;) Så när jag flyttade hemifrån fick jag den! haha och den funkade!!!


Johopp, så har man arbetat tolv härliga timmar idag. Trött så in i vassen. Men jag hann i alla fall med att prata lite med Marie på en av rasterna. Jag måste försöka ta mig ut å hälsa på henne någon dag så vi kan sitta i lugn och ro och prata. Och ikväll är det 30+ på hotellet, folk har frågat om jag skulle med...men jag har varken lust eller ork. Jag vet inte, Hotellet är inte så jättekul, och jag har varit ute tre helger i rad, så det känns som det räcker. En kväll vid tvn känns helt okej. Ibland behöver jag bara vara, andas, ladda batterierna och få drömma iväg lite i min egen värld. Så ikväll blir en sån kväll.
Sen fast jag inte vill tillstå det, så väntar jag... på vad kan man fråga sig. Men en känsla av väntan på något finns inom mig. Vi får väl se vad tiden bär med sig :)

En bra låt...som hade passat bättre på måndag :) Men ah, shit detsamma, Think outside the box!!! :)
http://www.youtube.com/watch?v=Er5uuCYi7q4

Ha en bra helg , sköt om er!
Kraam


Meducin i axeln och bilshopping

Morgon, kaffe, väcka ungar, köra till skolan, hem, kaffe, fixa tvätten, promenad, ringa viktiga samtal, hämta kidzen, följa med exet och köpa bil, fick ingen bil med oss hem, hem, shoppa, nuuu film och godis :)
Dagarna bara swischar förbi! Att åka och kolla på bilen tog 4 timmar...och inte fick han med den hem, så ja ja, var ju inte helt nödvändigt att jag var med.

Ringde läkaren och konsulterade kring min förbannade jävla skit axel...och på måndag klockan 13 ska jag dit...för nu jäklar åker tunga artelleriet in...det ska sprutas kortison i axeln. De skulle se om de kunde göra det, annars skulle jag få åka vidare till ortopeden i Västerås. Och med min jävla skit tur kan jag räkna med att han sprutar...men fel och sen får jag åka till Västås.
Ringde till chefen och informerade om läget. Han svarar -Men fy fan din stackare det gör ju skitont!
Okej...måste man tala om det innan? Kan man möjligen vänta med det till efter måntro???!!! *s*
Så nu är jag smärtsamt informerad om att det tydligen skall göra skitont att spruta in grejer i lederna... jaja, huvudsaken jag slipper ha konstant ont så kan de näst in till amputera skiten.
Sen fick jag en annan rolig nyhet från chefen som fick mig jäklans glad, men vad det var behåller jag nog för mig själv ;)

Fredag, dags å värma inför helgen. En fullbokad helg dessutom. Sååå vad passar bättre än lite rock?!! Inget!
http://www.youtube.com/watch?v=lPC8c9iokP8


http://www.youtube.com/watch?v=B-nMJV__PKM

http://www.youtube.com/watch?v=j_t0lHHH5FU

Så vassegoda, tre grymt bra låtar som absolut funkar å värma till!
Nu är jag så förbenat slut...skulle behöva en massage. Men en liten Wirre får göra jobbet ikväll och värma innifrån ;)
Så ett trist inlägg från en trött men glá Marie! :) Vem vet någon dag kanske jag lyckas knåpa ihop ett roligare inlägg ;)
Ha en härlig Fredag!
Kramenkram


Rensning

I och med att solen kommer fram och man blir lite piggare och gladare börjar vårkänslor infinna sig i kroppen lite smått. Och vårkänslor för mig är inte bara att jucka mot allt som rör sig, utan jag vill rensa undan, städa, ljusa upp, få färg...ja förnya och känna känslan av det är rent och skönt. Så bit för bit håller jag på att rensa här hemma. Tar tag i sådan som fått ligga alldeles för länge, kastar papper, rensar skåp osv. osv. Och trots att jag bara bott här åtta månader så har jag lyckats samla på mig diverse som verkligen inte behövs. Vissa människor är samlare, de spar allt för att det kan vara bra att ha. Det spelar ingen roll att de inte använt det på evigheter, eller ens kommer ihåg att de har det, det skall sparas! Jag är tvärtom. Jag vill rensa ur ett par gånger per år och slänga allt som är onödigt...så jag är väl en rensare då antar jag.
Vissa grejer har jag naturligtvis inte hjärta att slänga, då får de vara kvar tills jag kan skiljas från det, vilket inte brukar dröja längre än ett par rensningar. Nu hade jag ett par handlindor hemma jag fått. De är för långa, jag har köpt nya som passar bättre. Så jag har ingen användning för dem...men slänga dem...jag kunde bara inte! Så jag lämnade tillbaka dem...*S*




Pajko käkar blodapelsin   Björn och Eddie sussar  Jag å Anton            

Sala är litet...och ibland är det precis som om cirkeln sluts...hehe
Det fick mig å tänka på inavel
Och osökt assosierade jag till en kultfilm
Så Jennie, här kommer två klipp till dig! Njut!!;)             

http://www.youtube.com/watch?v=-PT2cDnZKpA

http://www.youtube.com/watch?v=yj4LnfkdJDM&feature=related


Nu har jag i flera dagar i rad haft vänner här som avlöst varann under i stort sett hela dagarna. Jag som var lite orolig att jag skulle bli ensam i Sala, det kan jag säga att jag verkligen inte är. Tvärt om. Jag känner mer folk här än i Hedemora, och har mer att göra. Mina dagar är i stort sett oftast fullplanerade. Och kvällarna med om jag vill. Och det är så roligt och trevligt att känna den känslan...men jag ska erkänna en sak...satan vad skönt det är att vara själv på kvällar och mornar!!! Då jag kan krypa i mjukisarna, sätta håret i en tofs, äta nå gott, softa i soffan framför tvn med datorn i knät, lyssna på musik...bara softa!

http://www.youtube.com/watch?v=JQv4Ue3hUM8
En softish låt :)

AAAA haha tittar på Anna Skipper i är vad du äter...Hon är lite väl hysterisk...nu håller Sofia Wistam på å dör av treo...för tänk om hon krockar och har massa treo i kroppen...då blöder man mer! *S* Ja tänk om...
Tänk om...mmm mina tänk om är drömmar av silver å guld :)
Ha en skön kväll gott folk. Nu skall jag njuta vidare av att kidzen sover, i mjukisar, med en tofs i håret...och cocoschokladbitar ;)
Kram


Magi


I morse fick jag frukostsällskap, och gissa om det är bra mycket trevligare att vara två än en som äter frukost. Så ivrig som jag blev över det så stekte jag bacon, äggröra, tärnade upp tomater, gurka och avokado till det, sen juice, rostat bröd med ost och marmelad och så kaffe ur min älskling...nymalet ljuvligt!!

Vi kom att prata om ditten å datten, bland annat om magi. Att det faktiskt är för lite magi i världen...eller nej det är det ju faktiskt inte. Men vi ser den inte, eller tar tillvara på den. Måsten, borde, stress och materialistiska begär går i mångt och mycket före. Men när verklig magi infinner sig, är det bara att hoppa och följa med. Jag tror starkt på det, världen är inte svart vit, det finns så mycket däremellan, och bland annat gnistrande bitar av magi. Och jag vill ha ett magiskt liv. Så tro på det som är magi för dig. Livet blir så mycket mer då. Och får något dig att le, så nog sjutton finns det magi i det.

http://www.youtube.com/watch?v=VmNJJ-QWeSk
Till en god vän till mig, som förstår innerbörden med den :)


Sen fick jag MMS av min käre far. Och det händer inte så ofta, men kul var det. Han var och gadda sig igår, för ett presentkort han fick när han fyllde år. Sisten ut i familjen att gadda sig. Så han skickade en bild som jag ville ha. Och jag måste säga att den blev riktigt bra! Passar honom verkligen. Historien bakom och betydelsen är ju viktig, och i och med att han var i Mogadishu som ung och räddade en gravid kvinna från att bli dödad av ett lejon så är det så talande! ;) *s* Eller så är han helt enkelt född i Augusti! Men riktigt snyggt pappsen!


Tja och även om man vill ha magi i livet så kommer man inte riktigt ifrån vardagslunken. Så efter frukost, vek jag tvätten, plockade in den och hämtade kidzen från skolan. Och eftersom det är så in i attans jäkla fint väder tog vi en promenix till affären:) Och jag handlade bara nyttiga saker...eller så ska vi mysa till det ikväll med glass, maränger, banan, vispgrädde och kolasås...

http://www.youtube.com/watch?v=pu-8wGbWMro
Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you

Den låten får mig att tänka på magi...magi, illusioner...svårt att separera. Den är riktigt vacker både i text och melodi i alla fall.

Sen så skrattade jag ganska mycket när jag och grannen satt och lyssnade på inspelningar Jacob gjort på sitt Nintendo DS. Helt plötsligt kom en inspelning som började med lite tyst brusande. Sen en röst som väste fram:
"Hallå medborgare! Ni skall försvinna härifrån för alltid annars tar jag över världen."
Haha helt jävla lovely!!!

Neee nu ska jag laga lite mat och bara mysa runt till lite go musik.
Ha en bra dag!
Kramen


Tandfen


Jopps, så var det dags för mamman att ta på sig tyllkjolen, det glittriga diademet, trollstaven, ballerinapjucksen, rosa läppglans och trolla ännu en tand till massa guldmynt...mhm man är aldrig ledig! ;)
Men gissa om kisen i fråga är väldigt stolt! Han har hållt på med den tanden i flera dar, och nu äntligen fick han ut den!


Sådan mor sådan son:) Goaste bullkinderna i stan har vi då!


http://www.youtube.com/watch?v=x1nixzYHDus&feature=fvst
Har äntligen hunnit med å umgås med Jennie lite. Resultatet...som vanligt;) Trevligt, roligt och galet!

Jo men annars då, funderar på ett av två alternativ...transplantera axeln och få en ny som funkar...eller transplantera hjärnan och få en helt ny kropp...hehe
I alla fall, har en del ont kan jag säga, och jag ser fortfarande ut som Asta 87 när jag kränger på mig kläder. Och det lite lustiga är att imorgon har det gått en vecka sen jag började pillertrilla för axelns skull, jag ska käka piller i tio dagar. Pillrena är kombinerade antiinflammatoriska och smärtstillande. Om jag hade lika ont efter en vecka skulle jag höra av mig...men hur fan ska jag veta det som i stort sett konstant har smärtstillande i kroppen??? Va,va, va? Känns ju inte så genomtänkt...Sååå jag får nog vänta tio dar innan jag hör av mig.

Igår lyckades jag med konststycket att sitta tre och en halv timme i telefon. Det var evigheter sen jag gjorde det. Men vissa människor kan man bara prata om allt och inget i evigheter. Micke är sån, och tur att det var han som ringde;) *S* Nejdå, vi har båda tre så vi ringer gratis. Men jag lyckades inte få hit honom idag, vilket var lite trist för sällskap ikväll hade varit riktigt nice. Men men om jag inte är ute å cyklar helt så blir det fler dagar framöver i livet.

Och imorgon en ny dag igen, alltså schit vad fort det går! Hoppas på sol imorgon också, så jag och Vedder kan ta en promenad. Och så får jag middagssällskap...hmm undrar bara vad jag ska laga för mat???
Ja får hitta på nåt, han äter ju det mesta, så det ska nog lösa sig.
Nattis!
Kraam 


Makeup-artist

Hade en rejäl sovmorgon, ända till klockan 10.00, och det händer inte ofta! Sen sedvanliga lediga morgonproceduren, kaffe, rockklassiker, kaffe, cigg, kaffe och en dusch. Seeen kaffe :), och en fruktfrukost, orkade inte göra något annat.
Var så uttråkad på eftermiddagen så jag kidnappade mina barn och åkte hem till Carola och drack kaffe. Och väl där fick jag en makeover av Carolas dotter...*S* och så snygg har jag inte varit på länge. Hon bara måste bli makeupartist!!! Kolla in rsultatet:


Här kan vi snacka hotta brudar!!!

Idag mitt på dan åkte en film på, Saw 4, jag hade inte sett den än. Och alla som sett Saw-filmerna vet att det är väldigt blodiga filmer. Men enligt min åsikt också väldigt bra filmer. Men en tanke slog mig när jag såg filmen...någon skriver ett manus till filmen. Och filmen är ruggigt sjuk...vem har sån fantasi? Vem kommer på alla blodiga detaljer, de olika lekarna för att lösa gåtan, bli en bättre människa och överleva...om än skinnflådd?!! Inte ens i min vildaste fantasi kommer jag på dylika saker...det maximala brutala som jag kommer på är att skinnflå ngn levande, spika upp skinnet på väggen och sen strö salt på eländet *S* och även det har jag fått från filmer, så det är inte ens min egen sjuka fantasi. Så jag undrar just hur det ser ut i huvudet på en sån människa...och är det genialt eller riktigt läskigt?! Vilket som så tjänar personen i fråga feta pengar på sin riktigt sjuka rubbade fantasi! :) Men gillar man saw-filmerna innan så är denna såklart helt sevärd.

Som vanligt kommer en riktigt bra låt:
http://www.youtube.com/watch?v=v7KHOnK2XiE&feature=related
I got another confesion to make, I´m a fool
Is someone getting the best of you...

Filmen Walking Tall går på 6an ikväll. Så det blir min kväll ikväll. Film, snacks, ljus och filten :) Lovely!
Och jag måste säga, huvudrollsinnehavaren i filmen är riktigt ögongodis!!!
God kväll:)
Kram


Undisputed

Mhm, många har försökt, men än står jag. Så beroende på hur man väljer att se det, jag är obesegrad ;)
Så nu är det dags att sopa av dammet, ta tag i och påverka vad jag kan, jobba frammåt.
http://www.youtube.com/watch?v=nXzAr8j0E0w 


Andra dagen som sjukskriven, och jag har gjort...TADA!!! nästan inget :)
Och jag funderar redan på å börja jobba...men jag ska vara hemma resten av veckan så får vi se om jag går halvtid nästa vecka, måste ju bli bra i axeln nu, en gång för alla.
Så jag ska nog överleva detta också :)

Ibland skrattar jag lite åt mig själv, jag har satt en väggtext på köksväggen, dels för att det är snyggt och för att påminna mig själv om:

Men den kan kännas lite irriterande när just det ögonblick man står i inte är så jäkla roligt. Men å andra sidan ingår även de bitarna i livet. Och man lever bara en gång...så njut av ögonblicket, för detta är ditt liv! ;) *S*

Sååå nu har jag ägnat tre dagar åt att fika med vänner, pussa på kidzen, kolla på filmer och bara ta dagen som den kommer. Så nu börjar det bli dax för något projekt...som typ ta ner julgardinerna, baka och dona lite med hemmet så det känns mer välkomnande.

Jag hade velat ta en promenad såhär på kvällssidan, men vaaafaaan det stormar å snöar ute, så jag spar den till en annan kväll. För trots att jag är pissless på vintern nu så kan en promenad en vinterkväll vara riktigt upplyftande.
Pratade med Carina idag, det är tydligen rockkväll i helgen på sventas...eller var det norrmanska...hmm, det tål å tänkas på.

Neee nu ska jag återgå till min TV.
Ha en skön kväll
Kram



Supraspinatussyndrom

Japp, så heter åkomman jag är sjukskriven för.
Det betyder att jag har blivit kidnappad av utomjordingar och ett foster har planterats inom mig. I alla fall är det så det låter på namnet. Egentligen betyder det något så simpelt som att jag har inlammation i musklerna i axeln och inte får belasta dem. Och får äta lite medicin samt sjukgymnastik...och ja sjukgymnastik får mig att tänka på Asta 87 år, men men nu bidde det min verklighet. Så numer kan ni förknippa sjukgymnastik med Marie 30 år...
Sjukskriven i två veckor...och genast känner jag mig väldigt ömklig och liten...Stackars mig!!!
Och naturligtvis gör namnet sjukskrivning att jag två timmar efter jag fått det på print känner mig nå så enormt rastlös. Hade det varit en vanlig ledighet så hade jag minsann bara mått gott, men det känns inte rätt att vara sjukskriven. Och än värre, det kommer kännas ännu mindre rätt när jag får min lön....Men ibland får man helt enkelt inte välja.
Och än värre...jag kommer inte kunna dra igång med Thaiboxningen förrän om 5-6 veckor enligt läkaren...jag som fått mina skydd!!! Och i smyg provat dem massa gånger här hemma som ett barn som fått en ny leksak...säg till ett barn att det sen inte får leka med den på massa veckor...lite den känslan är det.

Så här hemma går jag som på nålar...rastlös, lite nere och har en känsla av att det kommer mer. Får bara hoppas på att det som kommer är positivt. Jag menar, lite balans kan det allt vara. Fick jag negativa besked nu får det ju vägas upp av positiva tycker jag bestämmt! I och för sig har jag haft massa positiva grejer också på senare tid, men det finns några saker jag skulle vilja se en bättre mer permanent lösning på...så det kan väl snälla snälla komma nu när det kör ihop sig lite med mina planer! :) 

http://www.youtube.com/watch?v=oFtw8G5nSI4

Nämnde jag att jag stötte på en mycket spännande och rolig människa i lördags när jag var ute? Mmm det gjorde jag, men av 200 pers på ett ställe hittade jag på den jag kanske inte borde hitta på :)
Och jag måste bara erkänna att lite besviken är jag att han inte hört av sig, men å andra sidan är det väl helt klart bäst att han inte gör det. *S* Och jag har vetat hela tiden att han inte skulle göra det, för den min jag fick när han fick veta vad jag var var obetalbar! Men han hade något i alla fall. Och det tar jag med mig. Alla möten med människor ger något, så man får plocka de bra bitarna och le åt dem när man tänker tillbaka.

Tittat på film nu på kvällen, Sommaren med Göran. Den var faktiskt helt okej. Och nu småtittar jag på House. Jag bara tycker han är en helskön personlighet. Men är ändå glad att jag är en sån tönt som har för mycket hjärta istället för att vara som han. Men han är grym! Så mer personligheter till världen, tack!

Nu ska jag fortsätta med tv-tittandet, sen kura ihop mig med en tidning och tycka lite mer synd om stackars onda, ömma mig.
Sov gott
Kraaam


Men God jävla morgon!

Uppe, vaken, på G! Att lägga sig tidigt igår lönade sig minsann idag! Jag rockar, tvättar, donar å har mig. Har skjutsat kidzen till skolan, ska hem till xet en sväng, och sen ...jobba YEY!!!
Och min axel är mer kajko än någonsin, så jag fick tid imorgon 8.00 på vårdcentralen. Såklart!!! Min första sovmorgon på flera veckor, kidzen är hos sin pappa och jag börjar inte förrän 12.00 och när får jag tid...jooo 8.00!! *s* Grattis Marie, bara upp å hoppa. Och utifall läkaren skulle råka vara snygg så måste man ju snygga lite innan;)

En av världens bästa låtar att städa till:
http://www.youtube.com/watch?v=-f1cwycSWq0
Japp där kan vi snacka om att städningen blir hyfsat kul och går som en dans! Så mer AC/DC åt folket! ;)

Och nu ska jag strutta vidare här hemma, en varm dusch å dona klart så jag kommer iväg till Magnus.
Och vad ska jag månne hitta på ikväll? Myskväll, eller så åker jag å hälsar på någon. Mhm, det blir en bra dag idag!
Jag är på äckligt bra humör. Glad, stark och positiv! Damn I´m good! ;)
En grym låt att fortsätta dagen med:
http://www.youtube.com/watch?v=j8HFDPt69jY

Ha en underbar dag! Le, skratta, älska, imorgon en ny dag då man kan börja om och leva till max igen!
Kramen


RSS 2.0