en bra hårdag...eller nejhej vänta nu, hur fan vart det här?

Efter att ha skjutsat barn till skolan, startat tvättmaskinen, duschat och promenerat hunden var det dags.
Den bokade frisörtiden klockan 9.30.
Kommer dit, vi börjar med att kolla vilken färg jag ska ha på håret. Lite osäkert frågar jag vilka färger man kan få till bra i och med att mitt hår är jättemörkt och ska ljusas upp. Hur många nyanser ljusare blir verkligen bra?
Jo men jag kan välja mellan en hel del. Så vi bestämmer en färg som ligger mellan ljusbrunt och mellanbrunt. En nyans helt utan rött, utan en mer naturlig brun. Ovanpå det ska det bli slingor i ett par nyanser ljusare brunt.
Sagt och gjort, dags att börja. Hon slänger upp mig i handfatet...eller ja naturligvis inte hela mig, utan man får sitta med nacken sådär obekvämt bakåtlutat.
Hon förklarar att hon väljer en ganska mild blandning för att skona håret så det inte blir förstört, det låter ju skitbra! Efter en halvtimme i handfatet så ska håret torkas innan färgning.
Oj, jag kan konstatera att mitt hår tagit en noeonorange ton...hon hade avfärgat det bra mycket mer än vad jag trodde hon skulle göra. Jaja, en frisör vet ju vad de gör.
Så i med färgen och massa slingor...läskigt mycket slingor...mer än halva håret var ju slingor...hmm dessutom börjar det klia och svida i hårbotten. Jaja huvudsaken det blir bra, ska man vara fin får man lida pin heter det ju :)
När färgen är ursköljd och torkat frågar hon vad jag tycker....eeehhh, hmm i vanliga fall tycker jag att det är asjobbigt att säga att något ser skit ut, men ska jag betala för det här...aldrig! Nja stammar jag ur mig...det är ju blont med massa orange i!
Ja jo säger hon det kan ju bli så...men gå å titta i solljuset från fönstret. Och..det såg minst lika orange ut där...Så jag säger att mja det är VERKLIGEN orange.
Jaha säger hon vi får fixa till det.
Pust, vilken tur hon kan fixa till det!
Sätter mig igen och hon gör om alla slingor!!!! sen tillbaka i handfatet för tredje gången. Hon torkar igen, och jag känner hur det stramar och sticker i hela hårbotten. Nu då säger hon...eeehhh jag är fortfarande lika orange fast nu ännu blondare...jag vill ju inte vara blond...det skulle ju bli brunt. Jo svarar hon men det kan ju bli så...
Och nu börjar hon låta lite tjurig, Men jag vill inte se ut så...så tillbaka i handfatet och i med nån toning...tillbaka till spegeln, fortfarande orange!!! nja säger jag...
Jaha då får vi tona det brunt då...men då blir slingorna inte lika bra...lika bra?!! Slingorna är allt annat än bra, och håret ser riktigt misshandlat ut i kvaliten :S
Så tillbaka till handfatet, och i med brun toning, allt svider, bränner och håret har tagit stryk som satan. Jag har inge tålamod kvar efter tre och en halv timme och hon är tjurig.
Så tillbaka till spegeln. Jaha inte helorange, utan orange, grönaktigt, blont och dassigt brunt SAMTIDIGT!
Det är skitbra svara jag, nu är jag jättenöjd...inom mig är jag less, har ont, det ser FÖRDJÄVLIGT ut och jag tänker att jag ska köpa en hemtoning och färga i brunt så fort jag kommer hem, och hoppas det funkar, för med allt hon gjort vet jag att håret är helpaj, det kommer bli svårt att få färgen fästa och färgen under riskerar att lysa igenom...
Men men, nu ska hon klippa, jag vill helst inte att hon petar mer alls på mitt hår, men nu måste det verkligen klippas. Så jag säger, -Ta bara av det slitna i topparna. Jag ska ju låta det växa ut så bara topparna blir klippta så skiter jag i det sen.
Så hon toppar håret och klipper till det lite. Problemet är att hela håret nu är så jäkla slitet så inte blir det bra.
Sen var det bara att betala 1200 kronor för ett förstört hår med en gräslig onaturlig skitfärg. 1200 kronor för att se ut som white trash i håret..hehe vad ska jag matcha det med?

På vägen hem köpte jag med mig en brun toning, så nu har jag slängt i den. Och precis som jag misstänkte, det blev inte bra. Håret är mättat och det fäster inte ordentligt. Så nu är det till att packa in håret varje vecka, tona om det om några veckor sen fortsätta packa in och låta det vara några månader innan det går å fixa.
Så officiellt...jag är skitful i håret...och kommer vara det i flera månader till. Så jag kommer knappast förföra någon med mitt vackra blanka hårsvall...haha utan tvärt om, jag får försöka köra på min oslagbara personlighet och hoppas att folk har antingen synfel eller taskig smak vad gäller hår. För det finns ingen som kan tycka att jag är snygg i håret...utan det ser för trashigt ut!
Jaja ingen idé att älta det, det blir ju inte snyggare av det.

Har slagits av en enorm trötthet, så nu blir det inte mycket mer gjort idag.
Jag ska göra lite tunnbrödsrullar till mig och kidzen, plocka lite och sen natta dem. När jag gjort det ska jag sitta och tycka lite synd om mig själv i soffan och göra så lite som absolut möjligt.
Och trösta mig själv med att om ett halvår kan jag nog gå ut offentligt bland folk igen utan att hata håret.
 Ha en skön kväll...och den som kommenterar mitt hår när jag stöter på dem kommer jag strypa! Så nu vet ni ;)

Kram


http://www.youtube.com/watch?v=-SQGJ0rfIEk


äntligen

Efter morgonens stress, dusch, kaffe, packning av barnens väskor var vi i god tid äntligen klara. Skjutsade barnen till skolan, väl framme är de obligatoriska pussarna (om ingen ser...) ropen att jag älskar dig och -Mamma! Var är min väska?
Japp minstingen hade glömt sin väska i hallen...neeej. Happ in i bilen, spänn fast er. Hamnar efter universums segaste bil...varför, varför kör man i 40 på 50 väg?!! Stressen, irritationen. Hemma springa in grabba väskan och tillbaka till skolan och börja om hejdåprocerduren.
På jobbet i sista minut, men ändå i tid :)
Meeen sen, idag har tiden sniglat fram. Det känndes som om varje minut var tio minuter lång. Klockan elva kändes det som om klockan borde vara fyra, minst! Det konstiga är att det faktiskt kört i ett och då brukar ju tiden rusa fram. Men idag har det lyckats med konsstycket att gå i ett och snigla fram. Och efter lunch slog dessutom takten på jobbet av och det hände nästan INGENTING...
Men tillslut kom minuten jag väntat på, minuten att få gå hem och vara ledig i tre dagar.
Tre underbara dagar :)
Och det är fullplanerade dagar. Imorgon ska jag till frissan, och det beräknas ta tre timmar, sen hämta kidzen, stoppa dem i duschen och till frisören med dem. Handla städa och göra potatissallad till fredagen. Sen ska jag ha en skön slapparkväll.
På fredag ska det fixas å trixas, det ska marineras, hackas skäras och donas. Jag ska fila peela smörja och dona.
Sen blir det grillning, hoppas jag.
Jag kollade vädret, det ska bli regn imorgon och fredag förmiddag, sen ska det spricka upp frammåt eftermiddagen och bli en solig kväll.  Hoppas verkligen verkligen det. Inge roligt att grilla och gå på stan i spöregn direkt.
Ohhh just ja...jag måste komma ihåg att gå på systemet!!! Inte glömma!

http://www.youtube.com/watch?v=Q5OPu5kfAkY
Bra humörlåt, jag gillar den verkligen :) Men man måste vara på rätt humör, och den funkar finfint att städa till :)
Och nog sjutton blir jag lite sugen på att åka till våren i Italien när jag hör den, men för nu är det bara att glömma. Men det kommer, jag vägrar tro något annat!

Nej nu blir det McSteemy, McDreamy och alla andra läkare i Grace anatomy. Och som vanligt ska jag komma på att jag borde blivit sjuksköterska eller läkare, men bara om jag får jobba i Grece Anatomy, Cityakuten eller hos House ;) Haha och när jag ser CSI vill jag jobba med brottsplatsutredningar, men bara i Los Angeles eller Miami, hehe eller vara lyxhemmafru på Wisterialane...mmm i verkligheten vill jag nog inget av det. Men allt måste inte vara i verkligheten :) Man får passa på å drömma så mycket man kan
Kram på er


en låt har fastnat i mitt huvud

Jag får bara inte ur den ur huvudet
Den är bra, absolut, men inte så bra!
http://www.youtube.com/watch?v=pdPA2sEfBdo
Eller ja egentligen är den ganska dålig...men jag gillar texten på något vis
Och fast sitter den i huvudet, men jag måste tillstå att den är bättre än låten jag hade i huvudet igår
http://www.youtube.com/watch?v=N8lL-6Z48Sk
Och fråga mig inte varifrån jag fick den...inte den blekaste aning, jag tycker inte ens den är lite bra!
Dessutom så hade jag den med finlandssvensk dialekt, så jag gick runt och sjöng som ett mumintroll. 
Jag försökte skylla på mina kolleger att det var deras fel att jag gick och gnolade på den, att någon av dem minsann började. Men ingen ville kännas vid den låten...så frågan är bad sjutton jag fick den ifrån!
Jaja vissa saker ska man låta vara ett mysterium, och detta är en av dessa saker...

Och imorgon, äntligen, äntligen sista arbetsdagen innan min tredagars ledighet!!
Så nu ska jag börja packa mig mot sängen
Sov gott
Kram


semesssster snart!

Yes! Jag fick semester på lördag också! Så nu har jag ledigt torsdag, fredag och lördag denna vecka, och jag kan bara säga:
I like it!

Sitter i soffan och varvar ner, det har varit jobb, sen hämta kidz på fritids, handla, hem å laga mat, tvätta, dikska, plocka lite, borsta tänder och natta. Nu ligger de och läser tidningar i sängen och jag sitter här. Känner att jag inte är riktigt frisk ännu, huvudvärken vill inte släppa, huvudet känns som om det är fyllt med bommull och allt känns svullet och tjockt...inte en så nice känsla när jag tänker efter.
Och den känslan gjorde att jag åt sallad till lunch...och tänker fortsätta med det tills jag kommit mer i balans igen med mat och träning. Tänkte springa idag, men energin är långt ifrån på topp så jag får vänta lite med det...likaså solariet, bättre och vänta lite tills förkylningen dämpats lite till så man inte upprör några baskilusker och blir sämre igen.

På tvn går top model 3, och nog är tjejerna vackra. Vackra på ett annorlunda och speciellt sätt. Det är ju inga tjejer som ser ut som rågblonda storbystade svenskor som män är så förtjusta i. Utan tjejer med rena ansiktsdrag och kroppar som påminner om galgar så kläderna sitter som skuret. Och vackra som attan blir de på bild, inte som en annan som behöver 50 bilder för att bli okej på en :) Meeen jag skulle inte vilja byta liv med dem. Jag behåller nog mitt trots allt

Men nu så...har jag inte så mycket mer att skriva idag faktiskt...haha eller jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men det finns lite jag känner för att spara lite på :)

http://www.youtube.com/watch?v=Vppbdf-qtGU

Kramkram


Söndag

Igår kväll låg ungarna och jag och pratade till klockan elva. De ville veta hur de var och vad de gjorde som bebisar. Jisses vad de skrattade! Riktigt mysigt var det.
Sen var det sköna sängen som gällde, förkylningen jag har är lite lagom lattjo sådär, så jag är ju inte i mitt esse direkt.
Vaknade i morse, hade inte alls någon lust att gå upp ur sängen, hade nästan kunna haft en sån dag då man ligger halva dagen i sängen...men istället spelade jag och ungarna kort i sängen. Finns i sjön, och sen vändtia. Och jäklar vad min minsting försöker fuska heeela tiden!
Sen hasade vi upp, de hoppade in i duschen medans jag stekte iordning bacon och äggröra till frukost.
Det känns att det är söndag, vi är alla lite halvslöa, sitter i mjukisbrallor kollar tv, spelar lite spel och bara tar det lugnt. Vi ska ut och promenera lite senare så vi får friskluft och får röra på fläsket.
Annars händer inte mycket idag. Eller ja, barnen åker till sin pappa ikväll för han går ut i strejk imorgon och skolan är stängd imorgon så då får de lite ledigt. Så kvällen tänkte jag ägna åt att knata iväg till solariet sen lägga lite ansiktsmask, fila fötter och snygga till lite. Man får passa på när man får lugn och ro.
Sen är det ju som sagt söndag, det är en sån dag...en dag då det inte händer så mycket. Det mesta är stängt, folk är bakfulla eller bara trötta efter en lång vecka...och tyvärr så känns det lite som om det är en låång väntan på måndag då man tyvärr ska börja om veckan med jobb.

Men jag jobbar måndag, tisdag, onsdag nästa vecka...sen ledig torsdag, fredag och kanske lördag...ehhh mitt jobb är inte snabbt på å ge semester direkt, och med tankke på att jag sökte den semestern i början av februari så har de ju haft tid på sig... Sen jobbar jag söndagen...urk urk:S men men det är ju det som gör att jag får några pengar över huvudtaget så man får väl vara glad för det.
Men det blir en skön vecka, och förhoppningsvis blir det en trevlans fredag och lördag.
Jag tänkte försöka sola en gång till eller två under nästa vecka, så jag får upp brännan. Sen tycker jag det är enormt skönt att ligga i solariet en stund.

Men nee ska sega vidare och njuta och ha ångest över att det är söndag.
Ha en bra dag
Kram

http://www.youtube.com/watch?v=PiBX-ESFDF0&feature=fvst


"I'm gonna have a great day.... Don't you fuck it up." www.sleeptalkinman.blogspot.com

Slog upp mina blå...solen lyser in genom mina tyvärr otvättade fönster...och det syns precis hur otvättade de är när solen envisas med att lysa på dem. Solen kan väl lysa precis som den gör, men hoppa över mina fönster tills jag hunnit med att putsa dem. Allt jag kände var en sprängande huvudvärk, riktigt illa. Kollade klockan på mobilen...jaha men åtta minuter över sex, sweet :) Ungarna var vakna så jag skickade Anton att hämta en treo åt mig.
Jacob kom å frågade om jag inte ville ha kaffe på sängen också, och tja jag är ju faktiskt inte särskilt nödbjudd;), fördelen med att ha en kaffemaskin som man bara behöver trycka på en knapp för att få kaffe ur.
När jag väl kommit ur sängen hasade jag ut i min morgonrock och satte mig på trappen i solen och drack mitt kaffe. Fåglarna kvittrade, det var bara en lätt bris och ljuvligt ljuvligt ljuvligt!

Efter frukost, dusch och morgonfix så åkte jag och mina ljuvliga små till stora staden Västerås. Mina barn skulle nämligen få shoppa lite kläder och vi hade bestämt att vi skulle besöka Max.

"Mamma, har du någonsin önskat att du kan känna på molnen?"
Har jag det? I min logiska hjärna så är ju inte molen fluffiga vita mjuka sköna utan fukt om jag inte missminner mig. Men kanske önskade jag mig det innan jag visste vad det var... Men min lilla Pajko vill minsann känna på molnen. Jag talade inte om vad moln är...rinte riktigt än, han kan väl få drömma liiite till om att känna på molnen innan han får inse att det kanske inte är något märkvärdigt alls. Lite magi kan man allt ha kvar i livet.
Och Anton vill bli pilot nu...från austronat till brevbärare, ja brevbärare ville han bli när jag talade om att han får jobba enormt hårt om han vill bli austronat...så då bytte han...till pilot. Jaja jag är säker på att han kan bli vad han vill bara han verkligen bestämmer sig och kämpar för det. Bilturen till Västerås blev i alla fall ett långt diskuterande av ormar, moln, jobb osv. osv.
Väl framme så hittade vi på lite grejs, jeans, tröjor, byxor...och till mina söners förtjusning:

Just det, kepsar och solglajjor. Det är de dom små liven är mest av allt nöjda med från vår shoppingtur.
Sen lite IKEA, jag gjorde av med hela 117 kronor...ujuj. Haha jag måste få gå i lugn och ro om jag ska kunna tänka där inne, så låter man mig inte fundera så blir det attans billigt...
Men jag kanske kanske köpten en llliiten väska åt mig...jag bara måsta!

Nu är vi alla fall hemma, mätta och belåtna. Ungarna är inne och trackar grannen, och jag sitter här och mummsar på jorgubbar och skriver, om ingenting som vanligt :)
Och jag tänkte på att det finns en viss skillnad på hur jag är på jobbet och privat.
Att jag nog på jobbet kan upplevas som väldigt hård, tuff, bestämd och drivande. Och javisst är det så. Jag måste vara sån, för jag är på jobbet. Jag är tuff, jag kan vara hård och jag är snabb i det mesta jag gör. För ibland finns inte utrymmet till att analysera sönder en situation på jobbet på samma sätt som det gör i det privata livet.
Jag blandar inte in min känslomässiga sida särskilt mycket, de kan säga till mig att de hatar mig och det rinner oftast av som vatten på en gås. För det gör mig inget. Men jag har ändå kvar min personlighet i allt det där, det är inget man klär av sig och lämnar hemma. Så jag skrattar mycket, jag skojar mycket, jag pratar på och donar och har mig. Och behöver det fixas fixar jag, och jag håller vad jag lovar. Och det gör att jag har bra kontakt med flertalet.
Sen gör jag ju missar ibland, säger grodor eller pratar före jag tänker...det händer, både privat och på jobbet.
Privat är jag lite mjukare, men bara lite ;) haha nää men jag är fortfarande väldigt rak privat också. Men...den stora skillnaden ligger i att jag tänker en hel massa, analyserar och faktiskt är väldigt känslig av mig. Det är det inte många som tror men så är det.
Sen har jag kolleger, de är också på jobbet och får anpassa sig därefter. Och attans vilket högt värde jag satt på mina kolleger jag har på huset. För trots deras dåliga sidor, deras missar, deras obetänksamhet...ja trots att vi alla gör fel emellanåt även på vårt jobb, eller trots att vi är olika så tillför de alla en viktig bit som gör att vi tillsammans går runt.
Synd bara att vissa tycker jag är så hård att jag är svår att komma och prata med, för jisses vad förvånade de skulle blivit om de visste att jag faktiskt tar åt mig av positiv och negativ kritik på ett uppskattande sätt.
Men men det kan man ju fundera över i det oändliga, och inte kommer jag bli klokare av det heller. Så jag låter det vara för nu.

http://www.youtube.com/watch?v=wfZb26IZq9w
Känner för att vara lite wild hehe, needå men man ska aldrig sluta busa och man ska nog inte anstränga sig så för att vara så normal. Inte jag i alla fall. Jag lever nu, och tja roligt tänkte jag försöka ha så långt det går.
Och just ja! Appropå roligt, om jag nu får semester på lördag så ska jag faktiskt träffa han som jag träffade på i Västerås förra veckan :) Det ser jag faktiskt fram emot, om än lite nervöst. Så jag hoppas semestern går igenom så vi kan planera något. :)
Jag jobbar ju sen på söndagen, men men som jag brukar resonera, man kan vara trött en dag på jobet, det är ingen större katastrof.
Nej nu ska jag ta med mig en tidning ut och en kopp kaffe och sätta mig i solen ett litet tag till innan det blir kväll.
Ha en rolig lördag
Kraam


vänner

hela kvällen igår, nästan hela dagen idag har jag haft olika vänner här. Vi har fikat, pratat, ätit mat, pratat lite till.
Tiden har bara runnit iväg.
Dagarna rasar på.
Jag är friskare i alla fall, alltid något, men det är också allt.
Just nu kan jag bara komma på en sak jag vill göra...

http://www.youtube.com/watch?v=x9ng95NBHWo
Ha en skön Fredagskväll




Krramenkram


oh vädret matchar mitt mående i alla fall

Visst är det värdelöst att det kommit snö, men å andra sidan så är jag så pass sjuk så det passar ypperligt till mitt mående. Jag har ont i hals och öron, feber och är allmänt risig. Riktigt värdelöst, men hade solen skinit hade det varit än värre att sitta inne. Så vädret är ju helt ok ur min synvinkel, dessutom har all snö redan smält bort.

Hanna kom hem till mig i morse och hälsade på lite. Jag är så glad för de vänner jag har, de är underbarast. Ni vet vilka ni är.
När man har sin familj så långt borta så blir vänner nästan som familj.
Och nog är det viktigt att ha folk ikring som alltid står på min sida, som tar när jag är ledsen, arg eller glad.
Så tack för att ni finns.
Närhelst ni behöver så finns jag här för er.

Hoppas jag är frisk i helgen i alla fall. Skulle vilja hitta på något roligt eller något mysigt.
Göra något som inte är sjukdom eller lidande i alla fall :)
Nästa helg är ju redan planerad, men inte denna...
Sen får vi se om vi planerar in lite partajande 5e Juni, skulle vara trevligt att vara ett gäng som kanske grillar först och sen gå upp till Rockland. För i Juni borde det vara bättre väder än nu.
Och hoppas hoppas det är bra väder nästa fredag då vi ska grilla och vara ute och titta på alla fina gamla bilar!

Jag och kidzen slöar mest här hemma nu, jag orkar inte göra något alls. Är alldeles för loj för det. Så vi ligger mest i soffan och pratar å kollar på tv. Fast just nu är de inne hos grannen och spelar tv-spel.

Så kvällen kommer bestå av massa te med honung, värktabletter, halstabletter, nässpray och termosockor.
Om inget bra finns på tvn så blir det nog en film.
Här ska kureras så jag är med i matchen snart igen.

http://www.youtube.com/watch?v=rfkp4WnjfOk&feature=related
En vacker låt att ligga i soffan och vara lite sjuklig och feberig till

Kram kram


Sjuuuk

Har blivit enorm jättesjuk, varenda led i min kropp värker, jag har så ont i halsen och konstant feberfrossa. Jag kommer inte ihåg sist jag var såhär sjuk...och gissa om jag tycker synd om mig själv! Jag tycker till och med galet synd om mig själv... :S
Och jag sover mestadels av tiden...att gå upp på toa är en plåga eftersom jag fryser och allt värker.
Magnus var snäll och åkte och handlade åt mig...så jag har nyss ätit gulashsoppa med cremefraish, gott gott.
Men allt gör ont när jag sitter här i soffan en stund nu och zappar mellan kanalerna. Sen sitter jag å chattar lite med en mysig kille jag träffat på.
Han är lite annorlunda, verkar riktigt smart också. Sen att han är attraktiv gör ju inget. Jag stötte på honom i lördags. Och sen dess har vi hörts av varje dag i alla fall. Och det får mig att le lite, sen får man se. Vi kanske aldrig mer träffas...eller så träffas vi. Vem vet, ingen panik tiden får utvisa vad man känner för.

Nej jag ska fortsätta tycka synd om mig själv...
kraam

http://www.youtube.com/watch?v=-oqAU5VxFWs&feature=fvst


awww fan att folk fotar i tid och otid ....

Jobbet, kom hem. Bytte om, tog en kaffe och satte mig med laptopen i knät. Kollar mailen, in på facebook...och ta mig faan om inte Suz taggat mig på 5 jäkla foton, från i lördags...och de var inte de mest smickrande korten. Alltså jag är absolut inte mager eller ser bra ut på kort, men ibland har jag en tendens att se fetare och värre ut än vad jag är...som typ när jag tappar hållningen av sprit...och nog fan såg jag pluffsig och gravid ut på ett par tre av korten!! Satan sånt vill jag ju inte se! Så nu tänker jag få anorexi, eller ja i alla fall tills nästa gång jag är hungrig...
Nä men seriöst, dags å dra ner på ätandet och börja träna igen, nu måste jag fan sluta skjuta på det...dessutom måste jag träna upp rygg och axlar så jag får en bättre hållning, för hållningen gör att jag ser större ut än vad jag är...så nu jäklar, ikväll börjar jag!
Sen tänker man att om man är ute i en ganska stor stad som Västerås som man inte är ifrån så är man ganska anonym och ingen vet vad man pysslar med...hahaha trodde jag!
Suz hörde av sig och bad mig kolla in mingelbilderna från i lördgas på Harrys hemsida i västerås...och mycket riktigt där står jag och poserar...det hade jag helt glömt!! Så så anonym var man då...

Solen skiner i alla fall :) Men än är ingen riktig värme i luften, men snart så.
Så nu är det verkligen dags att vara ute i solen och röra på sig, kanske dra förbi solariet nu och då å skaffa en bränna och dona inför att det är dags för lite lightare kläder.
Skönt i alla fall att det äntligen efter denna långa vinter är vår :)
Ingen blir gladare än jag av det, tiden går, allt blir enklare och ljuset gör att man mår så bra.

Kom på en låt idag som det var länge sen jag hörde:
http://www.youtube.com/watch?v=GXpF2xMlZyQ


"Hands up who wants sweets! Hands up! Awwwwww. You've got no hands. Sucks to be you, sweets for me."
http://www.sleeptalkinman.blogspot.com/

Sen  fyller min älskade systeryster år idag :)
Har skickat blommor till henne!
Hoppas du får en underbar dag systeryster

Nu ska jag glida runt lite här hemma å dona och njuta av att allt känns ganska bra just nu :)
Imorgon ska jag passa på att gå å köpa lite kläder till Anton eftersom jag slutar riktigt tidigt och han behöver lite kläder.
Ha en skön kväll
Kramenkram


Utgång i Västerås

Hanna dök upp här vid halvfem-snåret igår. Jag hade lämnat tillbaka mina älskade kidz till sin pappa, städat,tvättat och duschat. Sminket var på och håret uppsatt.
Som vanligt hade Hanna sin klassiska present till mig med sig

Hon hävdar att hon gör av med så mycket toapapper så hon köper alltid ett paket med 6 rullar i...haha och seriöst, så mycket papper kan man ju inte använda på några timmar...hmm sen idag konstaterade jag att det nästan gått åt tre rullar! *S* Rolig är hon!
I alla fall, jag gick igenom en hel del kläder innan jag kunde bestämma vad jag skulle ha på mig och jag hann ändra frisyren...

Här är vi klara...förutom att jag hann byta tröja en gång till.
Sen bar det av till mötesplatsen där Pia skulle hämta upp oss för att åka till Västerås

Står i blåsten och väntar, och Hannas hår vill jag ha!

Hemma hos Suzanne, som hade en jättefin lägenhet!

Partpinglor

Jag och värdinnan


På väg ut till Harrys




Efter krogen vart det det obligatoriska fyllematen på McDonalds och sen vart vi hemskjutsade av Pias snälla karl.
Vaknade vid sex i morse av att Hanna informerar om att hon var dålig och att klockan var sex. Sen somnade vi om och sov till elva, innan vi gick upp och åt bacon och ägg. Och fast det vart en del dricka igår...jag var väl inte direkt spiknykter...utan lyckades hamna i det tillståndet att jag pratade med allt och alla överallt och var än här än där...så var jag inte bakis när vi gick upp. Lite seg ja, men inte bakis! Så jag har varit ute och gått idag och nu har jag landat med chipspåsen i soffan....
Och nu känns det lite mättat, jag behöver inte gå ut på ett tag, jag blir ju sån som alltid får ångest när spriten går ur kroppen dagen efter, så det är inte värt att dricka för ofta. För det finns liksom inget jag behöver ha ångest över, jag är singel, vuxen och gör vad jag vill. Men det blir så i alla fall.
Men jag hade roligt igår i alla fall, och fler än en oväntad grej dök upp under kvällen.
 Men som man säger, man ska prova allt åtminstone en gång här i livet ;)
Sen är det nog bäst att jag inte kommenterar mer än så om kvällen...

Så nu blir det lugna gatan på den fronten...hmm åtminstone en vecka...haha jag är hopplös!
Nu ska jag tillbringa resten av dan med att kolla på tv, i soffan under en filt och bara njuta av att bara vara. Imorgon är det ju dags att återgå till jobbet.
Kram

http://www.youtube.com/watch?v=BlsXchb839E


nöjd

Japp solen kom tillslut fast jag är ledig :)
Jag har städat bilen, äntligen, och nästa vecka ska jag tvätta den rackarn, det behövs kan jag säga. Jag har nog inte tvättat bilen på ett halvår...och så har jag fyllt på olja och donat. Så då var den klar. Och jag har bara lite städning kvar inne, jag läre ju fixa det eftersom mitt myspyssällskap kommer imorgon :) Hanna och jag ska ju till Västerås, och hon kommer sova här. Så jag har handlat så vi kan äta bacon och ägg frukost när vi väl vaknat på söndag.

Jag tog kidzen och gick till parken och matade ankor




Ungarna tyckte det var jättekul, fåglarna kom ju nästintill och åt ur handen. Och tro på sjutton om det inte började Hagla så fort vi kommit iväg. Det är något med mig och väder, och väder verkar inte gilla mig alls!
Sen var vi och kollade på marsvinen i djuraffären, och lite sugen är jag allt, vi gick på systemet, och sen shopade vi lite presenter.

Jag köpte en ny maskara igår, Viva la Diva, och jag måste säga att resultat vart minst lika bra som på de jag brukar ha fast den här var mycket billigare:

Och efter flera timmar utomhus är reultatet fortfarande det samma, så den sitter där den ska.
Och jag hade ju beställt ögonskuggor som skulle komma idag, men på grund av ett jävla skitmoln av aska så har inte postens flyg gått som de ska...vilket betyder att jag inte får några nya ögonskuggor! Typiskt min tur som vanligt då..så nu vet jag inte hur jag ska vara sminkad imorgon...suck. Och jag vet inte vad jag ska göra med mitt hopplösa hår...och jag vet inte vad jag ska ha på mig.
Jag väljer mellan tre olika klänningar just nu...och kan inte välja, alla tre är snygga, men ingen av dem är perfekt, såklart. Men vi får se, imorgon kan jag ju komma på att jag vill ha jeans, så tänkte jag att Hanna kan få vara mitt smakråd i val av klädsel. Hoppas bara det är okej väder imorgon!

Just ja...den här frisyren vill jag ha

Och jag vet...jag har tre gånger mindre med hår än vad hon har...meeen man får väl anpassa det till mig, dessutom är jag mörk och hon ljus. När jag tänker efter så skulle jag kunna se ut som henne rakt av och helt och hållet, hon är riktigt snygg. Men nej, såklart ser jag inte ut så.
Jag har tänkt på det...vissa dagar kan jag känna att jag ser helt okej ut, inte att jag är snygg för det tycker jag inte, men att jag ser okej ut och att det kunde vara mycket mycket värre. Sen vissa dagar tycker jag att jag ser ut som ålbete, eller en påse älgskånk om man så vill. Undrar varför det varierar så vad jag tycker om mig själv...det bästa är ju faktiskt när jag tycker att jag ser ok ut, det är så mycket trevligare att vara ute bland folk då.
Så imorgon hoppas vi att jag har en jag ser helt okej-ut dag:)
Om inte annat så kanske vinet hjälper till;)
Ååå apropå det...jag skulle prova ett nytt vin, i tetra som är lätt att ta med. Vad jag inte insåg var att det inte var 8% vin, vilket jag brukar dricka...utan 13%, så jag får tänka mig för imorgon så jag inte blir för full. Och så hoppas jag vid gudarna att det är gott, det vin jag letade efter fanns inte, och det finns inget värre än om man inser att vinet är äckligt...inte vill man behöva truga i sig alkohol!
Men det ska nog bli bra, så länge jag inte dricker wiskey som om det var öl...det har jag lärt mig att det inte är en bra idé!

Nej städa klart och kolla på lite film sen, bara njuta av att vara ledig!
Ha en skön kväll!
Kraaam


http://www.youtube.com/watch?v=wa0LDWOd2mQ


here comes the sun

http://www.youtube.com/watch?v=U6tV11acSRk

Jaaa! Vaknade, grått mulet, regnvått och på bilrutan snöslask...men sen sprack det upp!
Solen är här och jag är ledig!
Nu jäklar ska här njutas!
Ha en skön dag!
Kram


bara att konstatera

att är jag ledig så är det SKITväder, och så fort jag börjar jobba igen så skiner solen. Och det är så på riktigt...vafaaan har jag gjort för ont? Tja förutom lite smågrejjer här och där... ;)

Vaknade       06.30! Såklart! Sen har jag ägnat dan åt rensning av garderober, jag har börjat packa ner vintergrejer i kartonger så jag kan ta ut det i förrådet. Skönt å få ut eländet som bara tar plats. Och jag har faktiskt börjat städa bilen.
Och i min rastlöshet tog jag hit:

Lillebus!!! :)

Vi käkade på stan, handlade lite och hör och häpna...jag har kapitulerat, gett upp, det är bara att inse...jag måste gå till frisören!!!! Så jag har bokat tid till mig och ungarna den 29 april. Och det värsta är...min klippning och färgning kommer kosta minst 1200...WTF! Jaja jag måste nu, det är slitet och illa färgat, så det är som det är. Vi ska försöka ljusa upp det lite. Men då kommer ju nästa dilemma som ett brev på posten, vad ska jag ha för frisyr...ska jag envisas med min klassiska bild på Meg Ryan? hehe jaaa jag tror nog det ;)
Vem vet, mitt hår har kanske förändrats...hahaha

Och så håller jag på å nojjar över vad jag ska ha på mig på lördag. Jag vill ha nya kläder men har inte råd...sååå då är frågan, jeans och top, kjol och top eller klänning? Just nu lutar det åt en svart klänning med lila och rosa mönster som är väldans söt...men lite konstig i passformen, det är smock upptill. Men den med svarta strumpbyxor, svarta stövlar, lite uppsatt hår med några lösa lockar och en turkos makeup kan bli lite bondromantisk sådär, och det kan faktiskt funka känner jag. Är lite på ett romantiskt humör, varför vet jag inte, men det är jag. Känner för det lite kvinnligare stilen just nu, så man får väl passa på:)

Det var väldans nära att jag beställde ett blommogram idag, ett blommogram jag verkligen inte borde beställa. Så det var tur att jag tänkte efter och kom på bättre tankar innan min impulsivitet tagit över handen och det hade varit för sent. För varför ska jag skicka det till någon som inte ens vill ha det? Näää just det...så jag lät bli. Men jag har svårt att ignorera faktumet av vilken dag det är idag. Men det har inte jag med att göra längre, så jag får se det som en dag vilken som helst.

Ne rensa vidare lite, sen mysa upp i soffan till en film.
Ha en skön kväll
Kram


http://www.youtube.com/watch?v=wQBrn6trEwI


you...

http://www.youtube.com/watch?v=Bomv-6CJSfM


YES! HÄRLIGT! UNDERBART! ÄLSKAR!!! LEDIG I FYRA (4) DAGAR!!!♥
Tittar på Van Helsing, städar lite här och lite där...ingen brådska i säng, är ju ledig;)
Hoppas hoppas hoppas det blir sol!
Då ska jag börja lite på mitt planlagda grönsaks- potatisland, och min blomsterrabatt! Blir nog ett roligt projekt, och förhoppningsvis välsmakande :)
Men nu...njuta! Och sen...är ju lite buissy de närmsta dagarna :)
Gött det
Kram


come back when you can

Enormt trött och slut, idag vart jag till och med riktigt dålig på jobbet.
Jag kunde knappt röra mig utan att kräkas, alla dofter fick mig att kväljas, yr, kallsvettig. Jag fick gå ner och lägga mig i soffan en timme. Sen klarade jag av att vara uppe och jobba igen, illamåeendet släppte, men yrseln och en känsla av enorm trötthet och svaghet var och är kvar. Och nej jag är inte gravid, tro mig alla har frågat.
Men bara att bita ihop, en dag kvar att jobba sen är jag ledig i fyra dagar!!! Lovely!
Då ska jag städa, ta kidzen, ut med mina vänner och dona. Det ser jag fram emot!
Tur att jag har något att se fram emot.
Men nu ska jag ta och ligga halvdöd och apatisk i soffan, titta på House, för att sedan bädda ner mig själv i sängen och sova. Tack och lov för sovmorgon imorgon :)

http://www.youtube.com/watch?v=id2icITIu-0
En låt att halvslummra och fundera lite på livet till
Kram♥

Vaafaaan inge house...jaja får titta på något annat då...


It´s the end of the world as we know it

Ja så är det. Ibland går det inte fast man vill. Så på sätt och vis förlorar jag ju en av mina bästa vänner. Men går det inte så går det inte...hur gärna man än vill.

Sitter och tittar på 2 ½ män
Trött efter en låång dag på jobbet...och just den dan har vädret varit gudomligt...blir säkert lika bra väder imorgon, jag jobbar ju samma lika imorgon så
Satt i alla fall ute i solen en timme på min rast

Upplyftande miljö;)

Och jag har avpolliterat alla jag träffat, det känns inte som om det är någon idé
Det känns faktiskt helt okej att vara helt själv, dessutom hade jag för fullt upp och det blev bara rörigt
Och jag vet att så småningom hade det nog bara blivit en soppa av det
Det var inte rätt helt enkelt, och känner man det så är det ju ingen idé, det slutar bara med sårade känslor, så bättre nu innan man kommit för långt än sen :)
Så nu är jag återigen ensam och fri helt och hållet♥
Okej för en man som ser ut såhär skulle jag inte vara själv:

Eller en man som är äckligt rik;)
Eller nä...en man som får mig att skratta, som tycker att han är lyckligast för att han har mig, som tycker jag är underbarast, som vill dela allt, som får mig att sakna...då kanske

Men sen då...mmm jo just ja...Marabou har kommit med en ny choklad, med passionsfrukt. Den var ok men inte någon wow-grej
Och nu då? joo sängen, sova, ny dag imorgon

Kramenkraam



Draktränaren

Jag och kidzen har varit på bio och sett draktränaren. Jag kan varmt rekomendera den. Jag tycker den var jättebra, rolig och jag hann aldrig tänka...är den inte slut snart? Det är ett gott betyg

Kidzen i kön för att hamstra popcorn, kinapuffar, daimkulor och läsk



Jag och kidzen i biomörkret
Mina kära ungar förkunnat högt och tydligt när vi kommit in i salongen att vi minsann hade köpt biljetter till hångelsätena...
Haha...jag kan inte komma ihåg sist jag hånglade på bio...jag kommer fan inte ens ihåg sist jag var på bio själv med en vuxen och såg en vuxenfilm...blir mest dvd-filmer hemma i soffan, tyvärr!
Jag skulle vilja ha en helkväll, bio med en bra vuxenfilm och sen middag med några glas vin. Det skulle inte vara så dumt det inte, men det läre väl inte ske..

Så nu är påsklovet över för kidzen...tillbaka till verkligheten...ibland tycker jag inte om verkligheten.
Så imorgon ska de till skolan...jag ska jobba och sen ska kidzen vara hos sin pappa i en vecka.
Tur att jag jobbar masser och sen har resten av kvällarna/dagarna inbokade den veckan så jag slipper sakna dem så mycket.
Och inte fan har jag lyckats städa bilen heller...eeehm det får bli på torsdag! japps thats a plan!
Och på fredag kidnappar jag kidzen, lördag Västerås, söndag så lite som möjligt.
Låter fiinfint det serrö


http://www.youtube.com/watch?v=q-SFWc0dGfE
Nope...nu ska jag stoppa fånen i laddaren så den är fulladdat till 20.00 :)


söndagsseg


Jahapp jo men vi gick iväg på fest igår. Med vi menar jag jag å Jensan...och tja vad säger man. Det var udda!!! Verkligen udda. När vi kom fram var det sex killar där och en tjej...och åt mig och Jensan hade de placerat stolar å sitta på....framför!!! TVn. Okej det hade ju kanske funkat om det inte vore för att tvn var på och de kollade... Sen var det den mest osmidiga värden jag träffat på på länge...haha. Och mitt i allt kom han på att han skulle vara tyst fram till 22...40 minuter alltså...och satt då och pratade ngn form av teckenspråk istället...jisses!
Vi satt och skrattade högt och planerade vart vi skulle ta vägen istället...för det där gick bara inte. Allra helst inte när det visade sig att de dessutom skulle kolla på el Classico klockan 22...då drog vi snabbt! Men det fanns ett par grabbar där som var trevliga och inte riktigt lika mysko...
Men i alla fall...vi gick ner på stan igen hämtade pengar och gick sen upp på Rockland. Det var riktigt skön musik, en hel del folk där. Men halv ett gick vi hem. Det räckte liksom.
Och innan jag gick ut funderade jag över om jag skulle vara praktisk och ta gympaskorna när jag visste att jag skulle gå...Men vafan jag är inte så gammal än så bekvämlighet går före snygghet. Så på åkte stövlarna med klack...och det ångrade jag bittert när vi knatade hem i natt. Jensan lika så som hade gjort exakt samma bedömmning. Men som det så vackert heter...ska man vara fin får man lida pin ;)

Jag drack inte mer än tre öl igår, så jag är inte ett dugg bakis idag. Dock seg...det kommer liksom efter om man är uppe och donar halva nätterna.
Men till min förtjusning, solen skiner! Men attans vad kallt det är ändå...ingen värme alls i luften juh!
Så vi har varit ute och promenerat på förmiddagen. Och ta mig tusan om det inte växer blommor lite här och där i trädgårdarna. Jag måste ta mig ett varv i stadsparken någon dag å se om våren kommit dit också! Kanske ska ta en löpartur genom parken ngn kväll.



När jag gick hem inatt så såg jag återigen fenomenet man ser en lördagnatt i de flesta städer...massa bilar som åker runt...runt...runt...runt...runt... Och det är inte gammla fina bilar, utan vanliga bilar tillverkad på 90 och 2000-talet. Ofta med en ensam karl i...sen samlas de vid Lidl några bilar och de pratar med varann genom rutorna på parkeringen...innan de återigen åker runt....runt....runt...runt...
Vafan är det för nöje? Jag hade kunnat förstå om det är en gammal amerikanare eller nå...eller om det var cruising...eller om de var fler i bilen. Men de sitter själva mitt i natten och kör runt i en halvdöd stad

I natt hade jag en dröm..en mysig dröm, en bra dröm.
Det som var mysko dock är att jag vet vem personen jag drömde om var, det var han hela tiden...men han såg ut som en annan kille jag känner.
Sånt är så mysko, och jag hade väl helst skippat att drömma om någon av dem, men om utseende och person hade matchat varann hade det ju varit lite normalare känns det som.
Men men det är väl så när det är mycket som rör sig ikring en

Och appropå det...att det rör sig mycket ikring en..ja det gör det
Och jag vet inte hur jag lyckas hamna i det hela tiden
Jag tycker inte att jag gör så mycket, men en röra blir det tillslut då det är för många ikring mig.
Jag måste sila bort lite
Känner att jag kan behöva lite lugn och ro istället :)

http://www.youtube.com/watch?v=i3MXiTeH_Pg&feature=fvst
Ne ska dona vidare här hemma :)
Undrar just om det går att hänga ut tvätten idag...

Kram


fest eller inte?!!


Okej...vad har jag åstadkommit då...hmmm typ lite men inte alls allt det jag tänkte mig
Jag har handlat och lagat mat. Revbensspjäll med en fetaostsallad, pommes och hemmagjord sås...som vart grymt god. Skitenkelt dessutom. turkyoghurt med tomatpure, röd currypasta, salt och peppar, mumma!
Sen är köket färdigstädat, alltid något, ska fortsätta med resten...snart... :S



Tycker fortfarande att det är kul å göra foton i det programmet:)

Blev nyss inbjuden på en fest...som jag faktiskt tror jag ska gå på en sväng.
Dit å ta ett par öl och hem runt tolv, det funkar...om nu grannen har lust att kolla till ungarna lite.
Måste in å kolla grannen vad han säger om det, han skulle i alla fall vara hemma ikväll sa han

Ah just ja...jag dampade ur tillslut...problemet är att jag fixade lite själv..med sax i håret. 4 cm åkte av, bara för att jag ska låta uppklippningen växa ikapp innan jag går till frisör och klipper till hela håret. Jag kunde bara inte låta bli, mitt hår är så risigt.
Det lite pinsamma är att när jag väl går till frisören vet jag att de kommer säga: men jaha hmmm det är lite konstigt klippt...vilken frisör har gjort det här? (Det händer nämligen nästan varje gång eftersom jag alltid är och klipper lite själv)
Och genant mumlar jag då att jag inte riktigt kommer ihåg vad frisören heter...
Innerst inne tror jag dock att de inser att jag varit och kapat själv lite här å där

Nehe...ska väl ta å flundra på om jag ska göra mig iordning eller inte
Kram


photoshop

Godmorgon! Äntligen helg:)
Vaknade alldeles för tidigt som vanligt när jag är ledig...låg i sängen och kände mig energisk och på G. Såg fram emot att kliva upp ur sängen och börja städa och gno. Men minuten jag klev upp...så försvann lusten!! Och nu sitter jag och halar på det. Jag hittar på en miljon andra viktiga grejer att göra, som inte alls är viktiga.
Ska snart...sen...om en stund.

Såå hittade jag på en sida på Facebook, Funny Photo Widget...och genast vart det ju jätteviktigt att göra lite grejs där. Det som är grejen är att jag inte har ngt photoshopprogram så jag kan inte snygga till mina foton så jag ser ut som en modell. Det maximala jag kan göra är att ljusa upp foton eller göra dem svartvita och that´s it.
Den här sidan var ifs inget alls likt photoshop utan man sätter in sina foton i mallar som gör en design av dem, men bara det är ju kul. Och tur att jag inte har photoshop för risken är att det inte skulle gå att känna igen mig på ett enda foto...jag skulle se ut som en lationomodell lätt!
Så nu får jag se ut som jag gör...på gott och ont. Men ifs så lägger man ju inte heller ut de allra sämsta bilderna där man blundar eller gör grimaser...men i verkligheten så gör jag faktiskt både ock.







Så rumsrena...vilket risken med photoshop är att de inte hade varit ;) För kan man lyfta tuttarna, dra in midjan och jämna huden så är det lätt taget ;) haha men men bättre att vara som man är så kan man åtminstone inte bli anklagad för falsk marknadsföring...om man nu inte räknar pushup-bh som falsk marknadsföring ;)

Okej...undrar som en flundra om jag faktiskt ska sluta hitta på ursäkter och faktiskt göra det jag ska...
Hmm måste bara duscha först...haha
Ha en bra dag!
Kram

http://www.youtube.com/watch?v=DM2177pHMT0
Jag och Marie pratar bra musik till sista april, och då snackar vi musik man blir glad till som denna
http://www.youtube.com/watch?v=trWlSCse8Qc
å denna! så nu jäklar blir det bra humör här hemma trots brist på sol :D


behöver söömn

Jobbat tolv timmar, kom hem och blev inbjuden till grannen på cider och shots.
Sen kan man ju fundera över hur smart det var...hehe
Men det är ju fredag och jag är ledig i helgen
Fick ett samtal och blev bjuden till en fest på Dalhem med 20 musiker...hade varit grymt kul...men jag är så trött och har ungarna.
Såå jag fick tyvärr tacka nej, men det blir nog fler gånger.
Micke hör ju av sig lite nu och då och det är nästan alltid fester på G då, så jag får nog fler tillfällen :)
För jag misstänker att parta med dem är grymt roligt, och roligt kan man då inte ha för mycket av!

Så nu sitter jag här, klockan är snart mitt i natten, jag har nyss kommit hem, är lite lätt berusad och ganska nöjd
Det slutade ju med solsken denna dag, jag är ledig i helgen och har fullt upp de närmsta tre veckorna...finns knappt en dag jag inte har något trevlig, roligt eller skönt inbokat!
Det känns bra faktiskt.
Såå nu ska jag ta en dusch, krypa ner i varma sköna mjuka älskade sängen och sova
Imorgon ska jag ha lite sovmorgon, sen ska här städas och lagas god mat. Det blir lite bio sen myskväll med en öl eller två
Sen till veckan jobbar jag tre dagar, sen ledig fyra! Har heeela helgen inplanerad...likaså helgen efter det :) Sista april blir det lite grilla lite öl och cruising!
Så jag har en hel del att se fram emot. Och nästa lördag blir det Västerås med goa vänner bland annat:)
Meen som sagt nu en dusch och välbehövlig sömn!!
Ha en rolig fredagskväll
Kramkram

http://www.youtube.com/watch?v=gJ4WtcuZbWw
En helt otippad låt för att vara jag, men den är grymt skön att röra på höfterna till


oh hå hå jaja

http://www.youtube.com/watch?v=2ps0bQONjys
Sååå jäkla skön låt!

En dag kvar på jobbet innan ledigt...bara en dag till, det är ju inte så mycket...tror jag, typ kanske...hmmm
Trött är jag i alla fall, och återigen har det varit en hel del att göra på jobbet. Fast jag måste erkänna, jag gillar inte när det inte är något att göra på jobbet. Jag tycker om när det händer något hela tiden och jag är sysselsatt, tiden går fort då och man känner att man gjort ett bra jobb när man packar ihop och går hem. Så egentligen vill jag att det ska hända massor. Men helst mest positiva saker

Jahapp och jag skulle vara en duktig liten hemmamamma nu på kvällen och göra revbensspjäll och myspys med kidzen...jo men tjena tjena...så blev det inte. Jag både ser ut som en och är som en zombie...allt går sakta och tugnt och jag är duktigt trött.
Sååå vad gjorde jag då...jo varma mackor...fan! Haha men kidzen älskar att sitta i soffan kolla på film och käka varma mackor. Och de har ju påsklov...så jag låtsas att vi har myskväll med varandra. Spjällen får bli i helgen istället då jag är ledig och har hyfsat med tid att lägga på att laga god mat och dona i köket. Sen har jag lovat ungarna bio i helgen, draktränaren. Och så MÅSTE jag städa bilen...sluta skjuta upp det och bara göra det.


Min ehhm myskväll med kidzen...haha eller latkväll kanske

Och det verkar lite smått som att nyfikna rackare finns det gott om. Synd bara att de har så lite att göra att de måste vara nyfikna på andras liv. Ibland blir man förvånad över att de vet saker som man själv knappt vet. Men men liten stad antar jag :) Och snoka på då, vad ska man göra åt det? Nada, man får hoppas att delar ur andras liv kan ge deras liv lite mer substans ;)

Och lite trött kan jag bli på folks spekulationer ibland. Helt enkelt kom och fråga mig om du vill veta något. Anser jag att det är relevant kommer man få ett ärligt svar av mig.
Det är ju inte så svårt, dessutom är det enklare att prata direkt med folk om man funderar så slipper man fundera på hur det egentligen är. Så fråga på :)

Jag tänker nog ta en dusch och göra lite hemmaspa...skulle behöva städa...men städningen kommer vara kvar på lördag också när jag är ledig och har mer ork, så jag tänker faktiskt strunta i det tills då.
Man lever bara en gång(så vitt vi vet) och då kan man ju passa på å göra saker man känner för så långt man bara kan
Så ikväll blir det att ta hand om mig själv lite
Sen sova!!
Ha en bra kväll
Kramenkram


http://www.youtube.com/watch?v=qw_Ky_zOMd4
ännu en favorit...attans vad mycket bra musik det finns!


perfekt

Vaknade, insåg att de få timmar jag sovit var alldeles för lite..återigen...att jag inte lär mig.
Upp, kaffe, på med duschen å in
Väcka kidz, frukost, kaffe, packa ååå iväg
Skippade frukost i morse, varken orkade eller hann fixa det. Jag skulle ju ända lunch-dejta på jobbet. Isterband i matsalen ju. Meeen vad jag inte hade en tanke på var att jag inte skulle få någon lunch...jag fick annat å göra så jag fick ingne rast. Så ingen frukost och ingen lunch...men jag tog ut tiden genom att gå hem en timme tidigare. Och gissa vad det första jag gjorde va...lagade mat!!!
Ehh eller ja typ mat...makaroner och korv...allt jag hade energi till å laga idag. Men däremot har jag tagit fram revbensspjäll till imorgon, så imorgon blir det riktig mat :)

Perfekt...finns det? Jag har väldigt svårt att tro det...jag orkar då inte vara perfekt. Och jag skulle inte lyckas heller hur mycket jag än försökte. Perfekt är nog inget reelt begrepp. Det finns nog ingen som kan leva upp till perfekt, eller något som är perfekt i allas ögon.
Och perfekt för mig...är det jag väljer att se som perfekt, för att känslan för det är värme, kärlek, vänskap eller lycka. Då blir ju något eller någon perfekt bara för att min känsla av personen eller saken är perfekt. Att kunna vara den man är med fel och brister men erkänna dem är perfekt. Att våga be om hjälp eller söka stöd i människor man älskar är perfekt. Att göra fel och lära är perfek
t. Att göra så gott man kan är perfekt. Att kapituelra och ge upp och låta andra ta över när man inte orkar mer är perfekt.
Att vara människa är inte så lätt att man behöver göra det svårare.
Att vara en människa är perfekt, så länge man ger av sig själv och tar emot det man får. Försöker göra det man tror är rätt, och lär av misstag, av vänner, av erfarenher...det är perfekt...för mig
Och jag har massa perfekta människor omkring mig, precis som de är med fel och brister ♥
http://www.youtube.com/watch?v=BW1gMNqwqqQ


När jag hämtade Anton på fritids idag efter jobbet kom personalen och berättade att han hade simmat i djupa bassängen idag när de var å badade. Och det hade gått jättebra, utan simdynor eller något! Jisses vad stor han blivit, och vilken tur att de kollade det, för jag hade då inte vågat. Jag har respekt för vatten, paniken är att tappa bort ett barn i vattnet när man är och badar...fan om man inte hittar dem...hua läskigt!
Men han kan!

Nej, jag ska pallra mitt ikke så perfekta arsel (men ack så funktionellt) och diska efter middagen...trökigt!!!
Men det måste göras, och gör jag det nu så är det ju gjort sen
Och ikväll ska jag försöka komma i säng i tid, har ju två dagar kvar att jobba innan jag blir ledig igen
Ha en skön kväll
Kraaaam


http://www.youtube.com/watch?v=8oLoE5SPnh0


I´m no superman

I don't give a damn
'Bout my reputation
I've never been afraid of any deviation
An' I don't really care
If ya think I'm strange
I ain't gonna change An' I'm never gonna care 'Bout my bad reputation

http://www.youtube.com/watch?v=q1gz3nLmK5o&annotation_id=annotation_107396&feature=iv

Sitter å slötittar lite på scrubs, det funkar alltid att fördriva tiden med lite om man har lite att göra...eller som nu, om jag inte kommer mig för att göra något av allt det jag ska göra.
Jag sitter och småfunderar lite på om någon där uppe har liite emot mig...med tanke på att det igår på min lediga dag var värsta skitvädret, vilket för övrigt gjorde mig surig. Och i morse vakande jag av att solen sken in genom fönstren. På två sekunder hade jag glömt det faktum att jag som vanligt lagt mig alldeles för sent och sovit alldeles för lite. Utan pigg och glad hoppade jag in i duschen smågnolandes, ungarna var inga problem att väcka och fixa iordning och jag var glad och på bra humör när jag kom till jobbet. Tanken på att jag faktiskt slutar två idag och då kommer kunna komma ut i solen gjorde att jag röjde av allt jobb som fanns att göra och dessutom städade hela kontoret.
Och när det äntligen var dags för mig att åka hem...vart faaan hade solen tagit vägen?!! Lagom till jag kom ut har det återigen blivit mulet och lite halvtrist...men jaja strunt samma, jag är faktiskt glad ändå :)
Mina vårkänslor är svåra att döda just nu ;)

Och just idag önskar jag att jag hade haft tiden att åka hem till en vän när hon slutat jobba. Hade verkligen velat kunna vara där för henne idag då hon har en skitdag...och varför?!! Jo som vanligt beror det på män...jag förstår ibland inte vad de har för problem med att vara raka och ärliga och bara står för vad de gör. Så farligt är väl inte det? Det är ju mycket bättre att veta sanningen och sen välja därefter hur man vill göra...jag menar, ingen tänker skjuta en man för att de är ärliga. Tvärt om så får de faktiskt pluspoäng för att de är ärliga, för klart att det är så att man inte alltid tycker lika och han måste få tycka på sitt sätt och leva sitt liv efter vad som känns rätt. Men man kan väl få en chans och välja om man tycker det är okej att leva så eller om man kanske vill välja något annat. Och utan att få sanningen så kan man ju inte välja utifrån verkligheten. Så snälla män säg bara som det är rakt ut, det blir fan så mycket bättre då, och vem vet...ni kommer troligen bli positivt överraskade för ni kommer få samma ärlighet och respekt tillbaka. Dessutom så har sanningen en tendens att alltid komma fram förr eller senare i alla fall, och bättre att få den rakt ut än att komma på det på annat sätt...för det gör ont...som faan

Och jag får enormt söta mess på mobilen nu och då. Det kan ju inte skada...det får mig ju att le
Men jag är lite fundersam...vad sjutton handlar det om egentligen.
Har nog lite svårt att lita på folk...har varit alltför mycket oärligheter från folk jag gett mitt förtroende till och litat på för att jag ska kunna lita på folk hur som helst.
Så jag avvaktar lite och ser vad jag måste göra åt det så småningom

Neee nu ska jag tvätta lite, laga lite middag...en riktigt tråkig middag, stekt potatis korv köttbullar stekta ägg...riktig laqtmat, men det funkar :)
Och ikväll är det House, så kvällen är planerad. Så ska jag försöka komma i säng lite tidigare ikväll
Kramen





Jacob sex år

"Om man har bara en pungkula, då så föder man bara ett barn"


men ökke trök å vakna till

Vaknade, trött å seg, slog en kik ut genom fönstret...trist, grått, mulet, kallt..och tro på fan om det inte flög snö i luften!!! Känslan i kroppen var/är motvilja, tristess, rastlöshet
och jisses vad trött jag är idag. Sådär så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Hela kroppen och huvudet vill bara krypa ner under ett varmt täcke och sova.
Men det går ju inte, däremot går det skitbra att slänga upp håret, springa runt i tights och linne och göra inget vettigt alls. Jag som hade tänkt städa bilden idag...det kommer inte hända...jag känner det. Får se om jag tar mig i kragen och fixar lite måste frammåt kvällen åtminstone...


"Of course it's your tomato. You can do what the fuck you want with it.
 Except have sex with it."
http://www.sleeptalkinman.blogspot.com/
Haha och vem fan vill ha sex med en tomat?!!


http://www.youtube.com/watch?v=ZX-e39HuTUw
Försökte pigga på mig lite med denna, den brukar funka...men den funkade inte!!! Attans otur alltså...

http://www.youtube.com/watch?v=Ab_IE_eXyTQ
Så då övergick jag till att lyssna på denna istället. Och tamedamn...texten är bra, ska jag göra. Haha typ i alla fall...så passa dig, när du minst anar det så....är allt precis som du inte tänkt dig att det skulle vara. Den bra nyheten är ju att man bara måste älska det ;)

Men neee nu är raslösheten på topp...måste få utlopp och varva ner lite nu. Finns ett bra sätt, så det är bara att göra :D




Japp varva ner först, sen laga mat...Gräslöksstuvad potatis med varmrökt regnbågslax, en god grönsallad och vitlöksbröd med mozzarellaost...gott gott, även om jag just nu är sugen på att beställa hem pizza så jag slipper laga mat...men då har jag ingen matlåda imorgon på jobbet, och jag kommer inte ihåg vad det var för mat i matsalen..så jag får nog vackert laga lite käk, sen ska jag tvätta lite, prommis med vovven...natta barn, packa väskor,,,suck
Men tur är väl det annars hade jag fått krupp för att jag inte gjort något.
Så ha en bra dag
Kram


middag och vin i Avesta


Jo men igår bar det av till Avesta, innan jag skulle åka ringde jag för att kolla om vi skulle ha med oss något...och tur var väl det. Jag fick då veta att det inte bara blev Hanna med kidz och jag med kidz utan annat folk också...jag tänkte bara slänga på mig ett par bekväma jeans och ett linne. Så snabb omplanering på min och ungarnas klädsel, och tur var det för alla andra tjejer som var där hade klänning eller kjol.
Och ja det enda jag behövde ha med mig var kuddar...och såklart...vad glömmer jag, om inte kuddar! Hopplöst hopplöst senildement emellanåt, eller kanske bara lite tankspridd. Man kan helt enkelt säga att ibland har jag lite otur när jag tänker...


Värdinnan

Riktigt trevligt blev det i alla fall, god mat trevligt sällskap och gott vin.
Vi åt stek, marängswiss och massa massa godis. Hannas syrra hade ordnat en tävling med ett påskägg delux som pris fyllt med gott godis. Dessutom fanns det massa annat köpt godis också, och chips å ostbågar. Så hela kvällen blev en matorgie med vin och tjejsnack. Riktigt nice!


           Godis             Mitt lilla hjärta   Barnen sitter å käkar


Hannisch


Guitarhero och massa tvspel


Jag och Hanna några vinglas senare

Och fast barnen var uppe till tolv i natt så vaknade mina små juveler strax efter sex på morgonen.
Hannas barn sov såklart...men inte mina. Jag föröskte hyscha ner dem lite men det gick då inte. Så det var bara upp å hoppa!
Nu är vi hemma, eller inte vi...jag. Barnen ville hälsa på sin pappa en sväng så jag släppte av dem där innan jag åkte hem.
Jag sitter här och funderar om det faktiskt inte är dags att börja springa idag, och sluta skjuta upp det till imorgon hela tiden. Jag som aldrig förut varit sån som skjuter upp saker gör helt plötsligt det hela tiden. Jag bara tar mig inte för att göra saker även om jag egentligen måste...jag fattar inte
Meeen jag måste ju hitta min MP3-spelare innan jag kan börja springa, det går inte att springa utan musik...och jag ska leta efter den SEN...skit! Men får se om jag faktiskt tar mig ut ikväll när det inte är så mycket folk som ser en och springer en kort runda för att få lite mjukstart.


http://www.youtube.com/watch?v=ztjyxGC2JUs


Bara för att det ter sig eller ser ut att vara på ett visst vis betyder det inte att det är så det är. Så man ska vara försiktig med att tro något och bara anta för att det ser ut så, låter så eller verkar så faktiskt verkligen är så det är. Ibland är inget vad det ser ut att vara, utan bara en yta som döljer destomer än bara enkelt. Ett mynt har alltid två sidor, en sanning finns i tusen versioner beroende på vem som återberättar. Så tro inte att det du ser alltid är sanningen eller verkligheten.
Betrakta lite till, ställ en fråga och se om inte bilden förändras.



"We gotta put a mask on your chicken. You don't want to recognize it. Put glasses on it. Just to be safe."
http://www.sleeptalkinman.blogspot.com/


Lite trött och seg är jag allt idag :)
Det är som man säger, det kostar att ligga på topp. Men det är det värt.
De här lediga dagarna har gått så fort!!! Bara en dag till kvar innan vardagen är tillbaka.
En dag till att njuta av att bara göra vad som faller mig in...innan ansvar och måsten får gå före
Så nu ska jag passa på å njuta av att bara vara tills kidzen kommer tillbaka så får vi se vad som händer ikväll
Kram


sol sol sol!!!!

Och jag åker till Avesta
Vinet inhandlat, klänningen på
Go å glá
Ska blir riktigt trevligt!
Tillbaka i Sala imorgon :)
Ikväll ska jag bara njuuuta, skratta äta och dricka gott
Kanske sjunga lite och skaka lite rumpa
Ha en trevlig påskafton alla

http://www.youtube.com/watch?v=9EPHVXKgroI
En låt som passar till dagens glada humör


Kram


lååångfredag


Glad Påsk
Idag har jag och mina ljuvliga två varit på påskäggsjakt och tivoli
När jag vaknade sken solen, men lagom till vi skulle ut och jaga ägg och åka karuseller så var det molnigt och trist. Men ungarna var lika nöjd ändå. Det var ganska trista karuseller och tur var väl det, annars hade inte jag kunnat låta bli att åka, jag gillar nämligen karuseller :)
Så i sommar ska jag och kidzen ta oss en tur till Gröna Lund å då ska deras mamma åka massor!



Har ätit minipåskbord idag. Jag gjorde nämligen bara sånt ungarna äter, för att köpa massa sill och lax till bara mig kändes lite meningslöst, så det bidde skinka, korv och köttbullar.
Jag ska ju inte vara hemma imorgon å äta så då är det dumt med massa rester.
Och på söndag eftermiddag när jag kommit hem tänkte jag göra gräslöksstuvad potatis med varmrökt regnbåge, det blir fint det!
Jag är trött och seg så in i vassen, har haft en huvudvärk hela dan som bara vägrar gå bort.
Så jag känner mig mör och manglad. Så snart ska jag stoppa ungarna i säng å så kommer Christian hit och vi ska kolla på film. Han skulle fixa filmen så det ska bli spännande och se vad det blir för någonting
Och ett litet glas vin till det...men bara ett så jag orkar dricka fler imorgon kväll ;)

"If I'm gonna be in charge, I need a cape. You can't do the job without a cape. Take me to the cape tailor."
http://www.sleeptalkinman.blogspot.com/


http://www.youtube.com/watch?v=FpO9MSEWpxc
Vacker

Såå i alla fall, Glad Påsk
Kram




pizza i ingenmansland...typ ;)

japp, mitt ute i skogen blev jag bjuden på pizza av en kille jag inte känner.
Vi har bara pratats vid på FB och sms
Det var trevligt, han var lättpratad och en söt kille.
En kille som helt klart har potential att bli en vän



Jag älskar att köra bil på natten. Att det är nästan tomt på vägarna. Att susa fram i mörkret
Ngn lampa som kommer och går, en måne som glöder orange
Bara musiken från stereon som hörs, landskapet som man åker fram igenom
Det är rogivande och jag känner mig fri
Älskar det!




Nu är jag ledig i 4!!! dagar! Så jäkla underbart!
Imorgon ska vi bara ha en mysdag då vi bara är, äter gott och umgås
På lördag bär det av till Avesta, middag i bästa sällskap!
Glad påsk på er
Kram

http://www.youtube.com/watch?v=1TnL-LJKWE0
efter ett tips från fräddegrädde


RSS 2.0